De 7 bästa strategierna för handel med binära optioner

Binära optioner är den enklaste finansiella tillgången att handla med. Binära optioner är enkla eftersom de har en binär proposition i centrum. Antingen gör du en vinst om din förutsägelse är korrekt eller så förlorar du din initiala investering.

Binära optioner fungerar på ett enkelt sätt, och potentiella vinster såväl som förluster kan förutbestäms och begränsas. Handel med binära optioner är extremt populärt bland nybörjare.

Även om riskerna är minimala finns de fortfarande. Det är därför du måste ha en solid strategi för handel med binära optioner. Oerfarna handlare har förlorat sina pengar på grund av volatilitet på marknaderna, bristande kunskap och handel med olicensierade mäklare. Även om den rätta strategin inte helt eliminerar risker, kan den minska dem avsevärt.

De bästa handelsstrategierna för binära optioner

Låt oss titta på några binära optioner strategier som kan hjälpa dig att öka din framgång. Många strategier kan användas tillsammans för att skapa en handelsstrategi som passar din stil.

Följ trenderna

Denna strategi används mest, både för handel med binära optioner och allmän handel med finansiella tillgångar. Detta är en vanlig strategi: Du spårar pristrenderna för alla underliggande tillgångar som du handlar.

Om guldpriset trendar uppåt, vilket ofta är fallet under inflation, så baserar du dina prognoser på de aktuella prisrörelserna. Du ringer om priset ser ut att öka och du lägger om det faller.

Denna strategi är den enklaste av binära optioner. Det är dock inte så enkelt i verkligheten. Även om en tillgångs pris kan trenda uppåt eller nedåt, är dessa trender inte nödvändigtvis linjära. De sicksackar istället dagligen mellan högsta och lägsta punkt.

Du har två alternativ. Du kan följa trenden genom att sälja eller köpa binära optioner med längre utgångsdatum. Detta gör att du kan förutsäga trenden.

För att förstå trender använder de flesta handlare ”ljusstake”-diagram. Dessa diagram visar en serie stapeldiagram som representerar de låga, höga och slutpriserna för de tillgångar du satsar på. Ljusets ”kropp” representerar intervallet mellan öppningspriset och stängningspriset, medan ”vekarna” indikerar toppar eller dalar.

Du kan också handla med hjälp av sicksackprissvängningarna. Detta är mer riskabelt eftersom dessa svängningar inte är lika förutsägbara eller stabila som den totala prisrörelsen. Men om du kan tjäna mer på att gå emot trenderna under dessa svängningar, så är det värt risken.

Om du letar efter en strategi för handel med binära optioner som fungerar, är det bäst att följa trender. De kan dock ge lägre avkastning än mer riskfyllda affärer. Trender är inte permanenta, så du kan förlora dina pengar om något oväntat händer.

Nyheter Trender Strategi

Denna strategi är en variant av den tidigare. Trendstrategin bygger på teknisk analys av tillgångens prestanda, men strategin för nyhetstrender skannar nyheter och globala händelser för att hitta marknadsrelevanta signaler.

Guider för binära optioner kommer att berätta att du bör fokusera din uppmärksamhet på nyheterna om den underliggande tillgången du handlar för. Ibland kan nyhetshändelser vända marknaden, vilket gör att trenden går i motsatt riktning mot vad din tekniska statistik säger dig.

Många nyheter kan påverka priset på varor och tjänster. Det finns många nyhetshändelser som kan påverka priset på varor och tjänster.

För att bättre förutsäga prisrörelserna på underliggande tillgångar är det en bra idé att övervaka både tekniska indikatorer och nyhetshändelser.

60 sekunders strategi

Handel med binära optioner med en minuts utgång är 60-sekundersstrategin. Denna strategi är mycket populär av många anledningar. Den första är att du kan handla dagligen för mycket mer än vad du kan göra med affärer som löper ut dagligen eller varje timme.

För det andra kommer både nybörjare och proffs att tycka att 60 sekunders strategin är lätt att använda. Denna strategi bygger på tekniska indikatorer som kan användas för att förutsäga priset vid utgången. Stöd- och motståndsnivåerna är förmodligen de viktigaste måtten. Dessa representerar de typiska topparna eller dalarna för tillgången.

Binära optioner är ett finansiellt instrument som låter dig analysera tekniska indikatorer och förbättra dina chanser att lyckas.

Handlare som har mer erfarenhet kanske kan gå längre än att analysera stöd- och motståndsnivåer. De kan också ta hänsyn till glidande medelvärden till deras dagliga strategi för binära optioner. Dessa är användbara för att eliminera mindre, oförutsägbara variationer i prisnivåer.

Denna strategi är mest effektiv när marknaden är lugn och prisnivåerna ligger mellan stöd- och motståndsnivåer. Det är bättre att vänta på att marknaden stabiliseras innan du börjar handla på 60 sekunder.

Det finns en stor risk att förlora stora summor mycket snabbt. Riskerna kan minskas om du har rätt teknisk analyskompetens.

5-minutersstrategi

Handlare med binära optioner älskar också 5-minuters utgångshandel. Handel med utgångsdatum på 5 minuter behåller volatiliteten för 60 sekunders affärer men återspeglar bättre den övergripande trenden, vilket gör dina förutsägelser säkrare.

Strategin för 5-minuters binära optioner, som 60-sekundersstrategier, kräver att handlare förlitar sig på tekniska indikatorer, särskilt ljusstakediagram, precis som 60-sekundersstrategin. För att få bästa möjliga data bör du granska dem med en minuts mellanrum. Detta är en handelstyp att fokusera på och inte en strategi att använda. Du bör istället använda de andra metoderna som vi har visat här, i både 1-minuters- och 5-minutersaffärer.

Säkringsstrategi

Säkring av binära optioner (även känd som ”parning”) är en strategi som gör att du kan ringa och lägga på samma tillgång samtidigt. Handlaren kan minska sina förluster genom att ”spela båda” eftersom de alltid kommer att vinna något, oavsett vad resultatet blir.

Denna strategi är rotad i vadslagning. Du ”täcker” eventuella förluster genom att satsa på båda sidor. Denna strategi tillåter handlare att ta bort många av de riskabla och spekulativa aspekterna från handel med binära optioner.

Detta tillvägagångssätt bör användas för att beräkna vinsten du kommer att ha vid utgången för varje scenario. Du vill inte förlora pengar. Detta är inte alltid möjligt och det beror på sälj- och budpriserna samt de procentuella utbetalningarna från varje mäklare.

Denna strategi för handel med binära optioner kan avsevärt begränsa din vinstpotential eftersom du alltid måste betala inköpet för varje alternativ. Även om du kan göra en viss vinst, är riskerna minimala.

Straddle Strategi

Straddle är en form av säkring som bäst används när volatila marknader är närvarande. Det är användbart för när tillgångens pris sannolikt kommer att ändras men inte riktningen. Denna strategi fungerar bra med nyhetstrender. Du måste ha koll på viktiga meddelanden.

Om du vet att tillgångar i ett företag du satsar på handlar om att rapportera sina intäkter (vilket kan påverka aktiekurserna), måste du ringa och sätta en option. Båda alternativen måste löpa ut samtidigt.

Binära optioner straddle-strategier låter dig handla för och mot en tillgång, vilket minimerar din risk. Du kan också spela mot nuvarande låga marknadsnivåer (lägg när den stiger, ring när den sjunker) för att öka din vinst. Priserna för att köpa eller sälja är mindre sannolikt att inträffa.

Pinocchio strategi

Pinocchios strategi är uppkallad efter en speciell typ av ljusstake som visas i grafer. Ljusstaken är kortare än ”veken”, men den är längre. Veken expanderar i proportion till sin kropp när den nuvarande trenden inte är där för att stanna. Det är precis som att Pinocchios näsa växer när han ljuger.

Om guldpriset stiger men grafen visar att priset snart kommer att vända, då kan du ta säljoptionen och satsa på att den faller. Denna strategi kan dock ge betydande vinster. Det finns några varningar.

Det finns allvarliga risker. Trender finns där av en anledning. De ändras inte eller slutar inte lätt. Du kommer att göra mindre sannolika förutsägelser när du handlar med Pinocchio Binary Options Strategy. Det finns en stor chans att du förlorar pengar.

Vad är binära optioner och hur man handlar dem?

Binära optioner, som är förenklade optionskontrakt, gör varje handel till ”ja eller nej”-förslag: De inblandade parterna förutsäger om en tillgång kommer att ha ett visst pris vid ett givet datum.

Du kan tjäna eller förlora pengar beroende på din förutsägelse. Det finns inget tredje alternativ. Det är därför namnet ”binärt” valdes.

Du måste vara bekant med grunderna för binära optioner innan du kan välja en strategi. Binära optioner ger dig inte någon form av tillgång. Du äger inte aktien du handlar med och du får inte rösträtt eller utdelning som aktieägare.

Binära optioner är ett bra alternativ för dem som vill göra karriär med binära optioner.

Om investerare är hausse på en tillgång kommer de att köpa en binär option. Investerare som tror att priset på en tillgång kommer att falla kommer att sälja. Dessa är också kända som ”ringa” eller ”sätta”.

Grunderna för binära optioner bör också komma ihåg att du inte handlar mot mäklaren utan mot andra handlare. Även om sälj- och köppriserna bestäms av handlarna, är värdet alltid mellan $0 och $100.

Alla affärer kommer att sluta med ett ja eller nej, som vi redan har nämnt. Med andra ord, varje handlare kommer att tjäna antingen $0 eller $100 (minus alla alternativens avgifter och pris).

Du kanske vill förutsäga värdet på silver klockan fem imorgon. Binära affärer har ett utgångsdatum som kan ställas in varje timme, dagligen eller veckovis.

Du kan köpa det binära alternativet för $60 om du tror att silver kommer att nå $1 000 innan det går ut. Person B, å andra sidan tror att silver kommer att nå eller falla under $1 000 och säljer alternativet för $40

Om silver verkligen är till lösenpriset klockan 17:05 imorgon kommer du att tjäna $100. Vinsten blir $40 (minus de investerade $60). Detta är känt som ”i kassan”. Om silverpriserna faller under $1 000 i morgon kommer du att förlora $60, vilket ger dig $0.

Binära optionsmäklare tar ut avgifter för affärer oavsett om de resulterar i en affär. Om lyckan inte håller, kommer avgiften att vara under $0.

Bedömning av risken vid handel med binära optioner

Riskbedömning är en viktig del av alla strategier för handel med binära optioner . Detta finansiella instrument har fördelen av att i förväg veta vilka risker och potentiella vinster som är för varje handel. Du kommer inte att förlora mycket pengar över en natt bara för att aktiekursen sjunker för en tillgång.

Du kan fortfarande förlora mycket pengar om du inte är försiktig. Du kan handla med flera Bitcoin-alternativ samtidigt, även om en enda handel har en gräns på $100. Du kan tjäna mer pengar, men du kan förlora mer beroende på hur hög utbetalningsprocenten är.

Dessa risker är inneboende på marknaden och det finns ingen strategi för handel med binära optioner som hjälper dig att eliminera dem. Köp- och säljkurserna är en bra indikator på säkerheten för en handel med binära optioner. Dessa priser återspeglar sannolikheten för att handeln med binära optioner genomförs.

Binära affärer som med största sannolikhet kommer att inträffa baserat på tekniska indikatorer kommer att ha höga köp-/säljpriser, ofta över 80 USD. Detta ökar den initiala investeringen och minskar möjligheten för köpare att förlora handeln.

Binär handel sker på volatila marknader, så sälj- och köpkurserna kommer sannolikt att vara närmare $50. Detta betyder att handlare förväntar sig att oddsen för att tillgången är värd att hamna i vardera änden av lösenpriset är nästan lika.

Slutligen, om det är osannolikt att en aktie når lösenpriset vid utgången, kommer köp- och säljkurserna att vara mycket låga, runt $15. Detta gör att du kan göra små men enkla vinster om du säljer alternativet. Det är ett billigt sätt att köpa in och har en låg chans att lyckas.

Praktiskt taget alla binära optioner som fungerar beror på riskbedömning. Innan vi går vidare, låt oss diskutera riskerna förknippade med handel med binära optioner. Med optioner – till skillnad från traditionell aktiehandel där du kan behålla aktien oavsett om priset faller, kan du förlora all din investering om marknaderna inte går din väg.

Det finns mycket bedrägerier i handel med binära optioner, med mäklare som erbjuder orättvisa villkor och vägrar att betala handlare. Om du är i USA, kontrollera att mäklaren är reglerad av Commodity Futures Trading Commission och Securities and Exchange Commission.

Sista tankar

Vi har lyft fram de bästa strategierna för handel med binära optioner som du kan använda när du hanterar detta finansiella instrument. De är både användbara för nybörjare och mer erfarna handlare, och var och en är unik.

Det är viktigt att vara medveten om alla risker som är involverade i handel med binära optioner. Du ska aldrig spela med pengar som du inte kan förlora. Håll dig till strategier som passar din kompetensnivå och handla med underliggande tillgångar som du är väl insatt i.

Vanliga frågor:

Vilken strategi är bäst för handel med binära optioner

Vi har lyft fram de bästa strategierna du kan använda för att handla binära optioner, var och en med sina egna för- och nackdelar beroende på marknadsförhållanden och din kunskap.

  • Följ trenderna
  • Trender i nyheterna
  • Strategi i 60 sekunder
  • 5 minuters strategi
  • Säkringsstrategi
  • Gränsöverskridande strategi
  • Pinocchio strategi

Kan binära optioner tjäna dig pengar?

Handel med binära optioner kan tjäna pengar. Men det kommer med risker, och de flesta handlare förlorar sina pengar över tid om de inte tillämpar bra handelsstrategier och bra penninghantering av sin handelsportfölj.

Hur vinner du på 60 sekunder binära optioner?

Tekniska indikatorer är det viktigaste du kan lita på när du handlar 60 sekunder. Du måste först hålla ett öga på en minuts ljusstakediagram och se upp för motstånds- och stödnivåer. För att eliminera variationen som är inneboende i denna typ av handel är det viktigt att överväga glidande medelvärden.