Robotët më të mirë të opsioneve binare

Në vitet e fundit, robotët me opsione binare (ose “bots”) kanë parë një rritje të popullaritetit. Ne shpjegojmë bazat e një roboti tregtar dhe japim zgjedhjet tona më të mira për vitin 2024. Së fundi, rendisim gjithçka që duhet të keni parasysh dhe të keni kujdes. Ne gjithashtu do t’ju ndihmojmë të përdorni softuerin dhe mjetet e tregtimit automatik.

Robotët me opsione binare kanë një potencial për ta kthyer një tregtar mesatar në një tregtar të shkëlqyeshëm. Gjetja e një roboti të mirë tregtar do t’ju ndihmojë të siguroni suksesin tuaj si tregtar. Robotët e tregtimit të opsioneve binare kanë ndihmuar mijëra njerëz të tregtojnë në mënyrë më efikase. Ka shumë robotë me opsione binare në treg për momentin, kështu që zgjedhja e duhur mund të jetë mjaft sfiduese.

Ne krijuam një listë të robotëve më të mirë të opsioneve binare që mund të gjeni në 2024.

Robotët më të mirë të opsioneve binare dhe softuerët e tregtimit automatik

Robotët më të mirë të opsioneve binare
BinBot Pro:

Roboti tregtar BinBot Pro ofron mundësinë për të tregtuar automatikisht opsionet binare duke ndjekur strategji të ndryshme tregtare. Softueri tregtar funksionon automatikisht për ju. Bazuar në nivelin e paracaktuar të të ardhurave, ju mund të dyfishoni ose edhe trefishoni rezultatin tuaj brenda një dite!

 • Tregtia e automatizuar e opsioneve binare
 • Tregtia 24/7
 • Nuk ka tregti manuale
 • Tregti automatike me cilësim të paracaktuar
Vizitoni faqen e internetit ➤
Dbot:

Dbot është një robot tregtar falas i ofruar nga Deriv.com dhe ju lejon të krijoni strategjinë tuaj tregtare nga një ndërfaqe grafike tërhiqni dhe lëshoni. Ju mund t'i konfiguroni robotët tuaj manualisht, gjë që e bën këtë robot një mjet të shkëlqyer për automatizimin e strategjive tuaja të tregtimit të opsioneve binare.

 • Tregtia e automatizuar e opsioneve binare
 • Tregtia 24/7
 • Krijoni dhe automatizoni strategjinë tuaj tregtare
 • Ndërtoni robotin tuaj me cilësimin e tërheqjes dhe lëshimit
Vizitoni faqen e internetit ➤
Dax Robot:

Softueri tregtar i DaxRobot ju lejon të tregtoni opsionet binare automatikisht duke përdorur strategji të ndryshme tregtare. Softueri automatikisht do të bëjë tregti për ju. Ky lloj i softuerit të tregtimit automatik mund të sjellë rezultate mahnitëse bazuar në cilësimet e paracaktuara të personalizueshme.

 • Tregtia e automatizuar e opsioneve binare
 • Tregtia 24/7
 • Nuk ka tregti manuale
 • Tregti automatike me cilësim të paracaktuar
Vizitoni faqen e internetit ➤

Zgjedhja individuale do të përcaktojë shërbimin më të mirë të tregtimit të automjeteve. Lexoni për të mësuar më shumë.

Çfarë është Tregtimi Automatik i Opsioneve Binare?

Tregtimi automatik i opsioneve binare përfshin përdorimin e një lloji të veçantë softueri për të bërë tregti për tregtarët, pa qenë nevoja që ata të përfshihen. Softueri përdor të dyja tregtitë algoritmike dhe ato të bazuara në sinjal për të marrë vendime. Robotët e opsioneve binare janë në gjendje të ekzekutojnë detyrat tuaja të tregtimit ditor, të blejnë dhe të shesin bazuar në kriteret tuaja, strategjinë tuaj, sinjalet dhe parashikimet e modeleve algoritmike. Këto robotë janë të dobishëm për shumë arsye, duke përfshirë faktin se ato mund të përdoren kur tregtarët e ditës flenë ose bëjnë detyra të tjera. Këto robotë heqin elementin njerëzor të tregtimit në mënyrë që tregtarët të jenë në gjendje të shmangin vendimet emocionale që mund të çojnë në humbje.

Çfarë është tregtimi algoritmik?

Tregtimi algoritmik është një lloj tregtimi automatik që konsiston në ekzekutimin e udhëzimeve të automatizuara të tregtimit të para-programuara duke llogaritur variabla të tilla si koha, çmimi dhe vëllimi i porosisë në treg me kalimin e kohës. Udhëzimet janë në formën e një algoritmi dhe bazohen në një grup rregullash dhe kushtesh që duhet të plotësohen. Bot-et e tregtimit janë mjete për tregtimin algoritmik, ato përdoren në tregun e këmbimit valutor, si dhe në bursat kryesore (të tilla si Bursa e Nju Jorkut, FTSE e Londrës dhe DAX). Tregtimi algoritmik përdoret gjithashtu për tregtimin e opsioneve binare dhe tregtimin në forma të tjera të derivateve financiare në treg.

Cilat janë Softuerët Auto Trading?

Një softuer i tregtimit automatik është një mjet që ndihmon tregtarët të automatizojnë aktivitetin e tyre tregtar. Softueri analizon tregjet e opsioneve binare dhe vendos tregti në emër të tregtarit. Tregtari mund të zgjedhë midis tregtimit manual dhe automatik. Tregtimi manual do të thotë që tregtari i zgjedh vetë tregtitë. Softueri i tregtimit automatik referohet si robotë tregtarë. Softueri i tregtimit automatik për tregtimin e opsioneve binare njihen gjithashtu si robotë të opsioneve binare.

Si funksionojnë robotët e opsioneve binare?

Robotët e opsioneve binare po analizojnë vazhdimisht tregjet e opsioneve binare. Softueri analizon tregjet duke përdorur mjete të ndryshme analize si tregues teknikë, lajme të tregut, grafikët, etj. Këta robotë tregtarë përdorin një algoritëm për të kryer tregtimin automatik. Roboti shikon të dhënat e tregut dhe vendos nëse duhet të vendoset një tregti. Pasi softueri vendos tregti, ai pret për rezultatet. Nëse roboti tregtar vendos një tregti fituese, sigurohet që tregtia të mbyllet. Nëse roboti tregtar vendos një tregti me humbje, ai sigurohet që tregtia të mbyllet.

Këto sisteme të tregtimit automatik kanë cilësime të ndryshme që tregtari mund t’i përdorë. Cilësimet i tregojnë softuerit se çfarë lloje tregtish duhet të bëjë për çfarë lloj kushtesh tregu. Tregtari mund të zgjedhë cilat cilësime të përdorë. Brokerët po lejojnë gjithnjë e më shumë tregtarët e tyre të krijojnë “botet” e tyre ose sistemet e automatizuara të tregtimit për tregtimin e opsioneve binare. Këto veçori thjeshtojnë procesin duke i lejuar tregtarët të tërheqin dhe lëshojnë tregues teknikë në sistemin e tyre. Do të ketë nivele të ndryshme të menaxhimit të rrezikut, nga kufijtë e shpenzimeve fikse ditore deri tek ndalimi i humbjeve. Megjithatë, komponenti i automatizuar rrit rrezikun e përgjithshëm financiar për tregtarët. Karakteristikat më të mira të robotit me porosi lejojnë tregtarët të testojnë robotin e tyre në një llogari demo.

Si të zgjidhni një bot tregtar?

Zgjidhni një robot tregtar që ofron veçori që ju pëlqejnë dhe që është i lehtë për t’u përdorur. Shumica e ofruesve më të mirë të bots tregtare ofrojnë manuale të detajuara që shpjegojnë se si të përdorin softuerin e tyre.

Një nga gjërat më të rëndësishme që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një robot të tregtimit të opsioneve binare është siguria juaj. Në shumicën e rasteve, tregtarët humbasin paratë e tyre sepse zgjedhin cilësimet e gabuara. Kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e rëndësishme që së pari të testoni robotët e tregtimit. Sigurohuni që roboti tregtar nuk është një mashtrim dhe se mund ta provoni atë me një llogari falas përpara se të përdorni para të vërteta.

Botët e tregtimit të opsioneve binare janë mjete që ndihmojnë tregtarët të tregtojnë opsionet binare. Së pari, ju duhet të zgjidhni një robot që ofron vegla dhe veçori të tregtimit automatik që dëshironi të përdorni. Disa robotë të automatizuar të tregtimit ofrojnë mjete që janë të shkëlqyera për tregtimin e opsioneve binare, ndërsa mjete të tjera janë posaçërisht për tregtimin në Forex. Së dyti, ju duhet të zgjidhni një robot të tregtimit automatik që është i ligjshëm. Shumica e robotëve të tregtimit automatik janë të ligjshëm, por duhet të siguroheni që të zgjidhni një bot të ligjshëm tregtar. Sigurohuni që ta provoni softuerin me një llogari demo. Shumica e programeve të tregtimit automatik mund të përdoren me një llogari demo. Mund të regjistroheni për një llogari demo dhe të provoni falas botin e tregtimit.