Rishikimi Binomo

Vlerësimi: 4.5 out of 5.0 stars

  • Llogari demo falas: Po
  • Pagesa: Deri në 95%
  • Bonus: Deri në 300%
  • Asetet: 100+ Forex, Mallra, Aksione, Cryptos

Nëse jeni kurioz për Binomo, ky rishikim do t’ju ofrojë të gjithë informacionin e nevojshëm se çfarë është dhe si funksionon. Nëse tashmë keni përvojë në tregti, do të gjeni se Binomo është një platformë e drejtpërdrejtë për t’u përdorur. Në këtë përmbledhje gjithëpërfshirëse, do të zbuloni se çfarë është Binomo, si të tregtoni në këtë platformë dhe më e rëndësishmja, nëse është një opsion legjitim dhe i sigurt apo një mashtrim i mundshëm. Ky artikull synon t’ju ofrojë të gjithë informacionin e nevojshëm në lidhje me veçoritë e tregtimit të ofruara nga Binomo.

Përmbledhje e shpejtë e Binomo

Ndërmjetësi Binomo
📅 Themeluar 2014
⚖️ Rregullore Komisioni Ndërkombëtar Financiar
💻 Demo po
💳 Depozita minimale 10 dollarë
📈 Tregti minimale $1
📊 Asetet 100+ Forex, Mallra, Aksione, Kripto
💰 Kthim nga investimi Deri në 95%
🎁 Bonus Deri në 300%
💵 Metodat e depozitimit Kartat e kreditit (kartat Visa, Mastercard, Maestro), Transferta me Tela, AstroPay, kriptovalutat dhe shumë të tjera…
🏧 Mënyrat e tërheqjes Kartat e kreditit (kartat Visa, Mastercard, Maestro), Transferta me Tela, AstroPay, kriptovalutat dhe shumë të tjera…
📍Selia Euro House, Richmond Hill Road, Kingstown, St. Vincent dhe Grenadines
💹 Llojet e tregtisë E lartë / e ulët, CFD
💻 Platforma Tregtare Ueb, Windows, iOS, Android, MT5
🌎 Gjuha Anglisht, Indonezisht, Spanjisht, Tajlandisht, Vietnamisht, Kinezisht, Turqisht, Hindi, Ukrainisht, Kazakisht, Portugez, Bengalisht, Arabisht
👨‍💻 Tregti Sociale po
🕌 llogari islame Nr
⭐ Vlerësimi 4.5/5

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Binomo?

Binomo është një ndërmjetës i opsioneve binare që u krijua në 2014. Kjo platformë tregtare u ofron tregtarëve mundësinë për të gjeneruar fitime duke u ofruar atyre një mënyrë të përshtatshme dhe të arritshme për t’u përfshirë në aktivitete tregtare. Këto platforma gjithashtu kanë prioritet ofrimin e shërbimeve të nivelit të lartë dhe një gamë të gjerë ofertash për të përmirësuar përvojën tregtare për përdoruesit. Binomo i kushton rëndësi të madhe ofrimit të trajnimit gjithëpërfshirës për tregtarët fillestarë. Platforma ofron një sërë opsionesh dhe mjetesh analitike që mund të ndihmojnë shumë tregtarët në marrjen e vendimeve të informuara.

Binomo është një platformë tregtare në internet. Binomo ofron një platformë për individët që të tregtojnë instrumente të ndryshme financiare në internet. Për momentin, ndërmjetësi krenohet me një numër mbresëlënës prej mbi 3,000,000 tregtarësh aktivë ditorë. Për më tepër, ato lehtësojnë mbi 29,682,945 shkëmbime fitimprurëse çdo javë. Numrat që kanë të bëjnë me bazën e klientëve të ndërmjetësit Binomo vazhdojnë të rriten në mënyrë të qëndrueshme. Kjo kompani tregtare operon në shkallë globale dhe është e përkushtuar t’u sigurojë klientëve kushtet më të mira të mundshme të tregtimit. Për më tepër, ato ofrojnë akses të shkëlqyeshëm në tregje të ndryshme financiare.

Ofertat tërheqëse të ofruara për përdoruesit krijojnë një nivel të lartë besimi dhe krijojnë një mjedis miqësor për përdoruesit për kryerjen e shkëmbimeve të biznesit në një mënyrë fitimprurëse. Klientët mund të mbështeten në lidhjen e tyre transparente me tregtarët. Me ndihmën e teknologjisë së përparuar, tregtarët mund të fitojnë një kuptim të qartë të kërkesave aktuale në industrinë financiare botërore. Platforma e tregtimit ka marrë akreditimin nga Komisioni Ndërkombëtar Financiar (IFC), një autoritet i njohur në industri . Kjo do të thotë se ai plotëson disa standarde dhe rregullore të përcaktuara nga IFC. Për më tepër, të gjitha rreziqet e klientit janë të siguruara në përputhje me rregulloret mbizotëruese, duke siguruar një shtresë të shtuar mbrojtjeje për tregtarët që përdorin platformën. Binomo e merr seriozisht sigurinë dhe ka zbatuar masa të shumta për të siguruar mbrojtjen e saj në botën tregtare. Këto masa sigurie janë të vendosura për t’u mbrojtur kundër çdo kërcënimi të mundshëm ose akses të paautorizuar, duke siguruar një mjedis tregtimi të sigurt dhe të sigurt për përdoruesit e tij .

A është Binomo një mashtrim?

Jo, binomo nuk është një mashtrim. Ka keqkuptime rreth origjinalitetit dhe besueshmërisë së disa kompanive, por është e rëndësishme të sqarohet se Binomo është një platformë legjitime tregtare . Komisioni Ndërkombëtar Financiar e rregullon atë siç duhet, duke garantuar sigurinë dhe respektimin e kërkesave ligjore. Verifiko My Trade i është dhënë Certifikata e Cilësisë së Tregtisë për të njohur përsosmërinë e saj. Për ta verifikuar më tej këtë, tregtarët mund t’i referohen platformave në internet si Quora, ku mund të gjejnë komente dhe dëshmi për performancën e ndërmjetësit.

Binomo është një platformë e besueshme dhe legjitime e tregtimit në internet, kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni nëse është një mashtrim. Ai siguron një mjedis të sigurt për përdoruesit që të përfshihen në aktivitete tregtare pa ndonjë praktikë mashtruese ose mashtruese. Kur pyesni se si të fitoni para në një kontekst të caktuar, është e rëndësishme të sqaroni se nuk mund të gjeneroni domosdoshmërisht të ardhura prej tyre. Sidoqoftë, mund të ketë mundësi për të fituar të ardhura shtesë.

Rregullore

Binomo është krenare që mban statusin e vlerësuar të anëtarësimit në Kategorinë A në Komisionin Ndërkombëtar Financiar. Kjo njohje shërben si një dëshmi e përkushtimit të binomo për të ruajtur standardet më të larta të integritetit financiar dhe për të siguruar që klientët mund t’i besojnë Binomo investimet e tyre. Besimi dhe transparenca janë në thelb të gjithçkaje që ata bëjnë, dhe të qenit anëtar i Kategorisë A e forcon më tej pozicionin e tyre si një platformë e besueshme dhe e besueshme në industrinë financiare.

Binomo është një markë e njohur që është në pronësi të Dolphin Corp LLC , një kompani e regjistruar sipas ligjeve të Shën Vincentit dhe Grenadineve, një komb i bukur Karaibe. Vlen të përmendet se shumë ndërmjetës ndërkombëtarë e preferojnë këtë vend për regjistrim për shkak të kushteve të favorshme.

Binomo gjithashtu ofron shërbime tregtare CFD (Contract for Difference) përmes Titawin Limited , një kompani që Binomo i referohet si “kompania e saj e lidhur”. Ky partneritet i lejon përdoruesit të aksesojnë dhe të tregtojnë CFD në platformën Binomo. Sipas faqes së internetit të Binomo, Titawin Limited ka një licencë nga Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu (VFSC) . Ky miratim rregullator përcakton legjitimitetin dhe pajtueshmërinë e Titawin Limited në operacionet e saj të shërbimeve financiare.

Binomo krenohet që është anëtar i “Komisionit Financiar”, një organizatë e vlerësuar e pavarur vetërregulluese dhe organ i jashtëm për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me vendndodhje në Hong Kong. Kjo lidhje tregon përkushtimin e Binomo për të ruajtur transparencën dhe për të siguruar praktika të drejta tregtare për përdoruesit e saj. Jini të sigurt, Binomo ka në mendje interesat tuaja më të mira pasi ata i japin përparësi zgjidhjes së çdo mosmarrëveshjeje të mundshme që mund të lindë. Duke u bërë anëtar, mund të jeni të sigurt duke ditur se keni deri në 20,000 € mbrojtje nga fondi i kompensimit të Komisionit Financiar . Ky përfitim i shtuar ofron paqe mendore dhe siguron që investimi juaj të mbrohet.

Në marrëveshjen e klientit të kompanisë thuhet se ata nuk ofrojnë shërbime në vendet e BE-së dhe vendet e tjera të specifikuara. Është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për këtë kufizim kur merrni parasysh shërbimet e tyre. Regjistrimi nuk është i disponueshëm për individë nga vende të caktuara, duke përfshirë Korenë e Veriut, Kanada, SHBA, Australi, Malajzi, Norvegji, Islandë, Lihtenshtajni, Mbretëria e Bashkuar (MB), Andorra, Shteti i Vatikanit (Selia e Shenjtë), Monako, San Marino Zvicra , Izraeli, Siria, Singapori, Hong Kongu, Zelanda e Re, Irani, Shën Vincenti dhe Grenadinet, Moldavia, Japonia dhe Federata Ruse.

Kur bëhet fjalë për rregullimin dhe mbrojtjen e investitorëve, Binomo mban një rekord të pastër pa sanksione apo paralajmërime . Sidoqoftë, nëse po kërkoni qetësi shtesë, ka shumë ndërmjetës të rregulluar në internet në dispozicion si opsione alternative. Këta ndërmjetës të themeluar si binomo ofrojnë një nivel të lartë besueshmërie dhe mund të jenë një zgjedhje e besueshme për nevojat tuaja investimi.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Njohje dhe çmime

I besuar nga ekspertët e tregtimit, Binomo njihet gjerësisht si një platformë shumë efektive për të mësuar dhe për të investuar. Ndërfaqja e tij intuitive dhe mjetet gjithëpërfshirëse e bëjnë atë një zgjedhje ideale për tregtarët e të gjitha niveleve të ekspertizës. Zbuloni potencialin e Binomo dhe çoni aftësitë tuaja tregtare në lartësi të reja.

Binomo ka një histori mbresëlënëse për të fituar çmime prestigjioze, duke u vendosur më tej si një platformë lider në industrinë e tregtimit. Në vitin 2015, ajo u njoh si platforma më e mirë për fillestarët në çmimet e nderuara FE . Një vit më pas, Binomo fitoi titullin e platformës së vitit në IAIR Awards , duke forcuar reputacionin e saj për përsosmëri. Duke parë përpara për vitin 2023, Binomo tashmë është njohur nga World Business Outlook si Platforma më e Besuar e Tregtimit në LATAM , e cila flet shumë për angazhimin e saj për të ofruar shërbime të besueshme dhe të besueshme për përdoruesit e saj.

Platforma Tregtare

Binomo është një shërbim i specializuar në tregtinë afatshkurtër. Ata kanë zhvilluar një platformë tregtare që është shumë efikase dhe praktike, duke iu përshtatur nevojave specifike të tregtarëve në këtë hark kohor.

Fillimisht, kompania u mbështet në një platformë të njohur tregtare të palëve të treta. Megjithatë, ata tani janë larguar nga zgjidhjet e para-paketuara dhe kanë zhvilluar dizajnin e tyre të pronarit që është përshtatur posaçërisht për tregtimin online në një shkallë globale. Kjo zgjidhje me porosi siguron një përshtatje ideale për nevojat e tyre unike.

Platforma tregtare e Binomo është krijuar me përpikëri për të qenë bashkëkohore dhe praktike . Me përditësime të rregullta, siguron që tregtarët të kenë akses në veçoritë dhe përmirësimet më të fundit që përmirësojnë përvojën e tyre tregtare. Këto përmirësime me cilësi të lartë janë një dëshmi e përkushtimit të Binomo për të ofruar një platformë të nivelit të lartë për përdoruesit e saj.

Përjetoni gjenialitetin e platformës Binomo, e pajisur me një sërë 20 mjetesh të avancuara grafike të krijuara posaçërisht për të përmirësuar analizën tuaj të grafikut . Këto veçori inteligjente do t’ju fuqizojnë të merrni vendime të informuara tregtare dhe të qëndroni përpara në treg.

Binomo dallohet në mesin e konkurrentëve të tij me një sërë veçorish të dobishme. Jo vetëm që ofron një integrim të Kalendarit Ekonomik, i cili i ndihmon tregtarët të qëndrojnë të informuar për ngjarjet e rëndësishme të tregut, por gjithashtu krenohet me norma të shpejta rifreskimi që sigurojnë saktësinë e të dhënave në kohë reale. Këto veçori e bëjnë Binomo një platformë shumë të përdorshme që tejkalon alternativat e tjera në treg. Marka vë theks të madh te efikasiteti, i dukshëm përmes aftësive të saj të shkallëzueshme dhe ekzekutimit të shpejtë dhe me cilësi të lartë të tregtisë që ofron. Kjo jo vetëm që siguron funksionim të qetë, por gjithashtu reflekton pozitivisht në përvojën e përgjithshme të markës.

Për më tepër, dizajni i Binomo jo vetëm që shfaq cilësi të jashtëzakonshme, por gjithashtu siguron qëndrueshmëri. Kjo i mundëson platformës të inkorporojë një gamë të gjerë mjetesh dhe teknologjish të avancuara, duke e bërë atë të pasur me karakteristika për përdoruesit e saj. Për individët që vlerësojnë platformat e qetë dhe të përgjegjshme ndaj celularit, Binomo rezulton të jetë një zgjedhje e shkëlqyer.

Asetet dhe tregjet

Binomo është krenar që ofron mbi 75+ asete për të tregtuar , duke u dhënë atyre një bollëk opsionesh për të zgjedhur. Kjo platformë tregtare mbulon tregje të ndryshme, duke i lejuar tregtarët të shijojnë një përvojë tregtare fleksibël dhe të gjithanshme.

Krahasuar me platformat e specializuara të tregtimit, të kesh një gamë më të gjerë opsionesh mund të jetë shumë e dobishme për tregtarët që duan të eksplorojnë tregje të ndryshme ose të eksperimentojnë me asete të ndryshme. Ju ofron fleksibilitet për të diversifikuar portofolin tuaj dhe për të kapur mundësi në fusha të shumta.

Me Binomo, do të keni akses në një gamë të larmishme aktivesh për kontrata tregtare të larta/të ulëta dhe CFD. Kjo përzgjedhje e madhe kompenson më shumë se çdo kufizim, duke siguruar që të keni shumë opsione për të zgjedhur në udhëtimin tuaj tregtar.

Binomo ofron një gamë të larmishme tregjesh për tregtim, duke u dhënë tregtarëve shumë mundësi për të eksploruar. Pavarësisht nëse jeni të interesuar për aksione, mallra, indekse ose çifte monedhash , Binomo ju ka mbuluar. Me një përzgjedhje kaq të gjerë tregjesh të disponueshme në majë të gishtave, ju mund të lundroni me besim në botën e tregtimit dhe të gjeni mundësi që përputhen me qëllimet tuaja të investimit.

Binomo kupton nevojat e ndryshme të tregtarëve dhe shkon përtej dhe përtej për të përmbushur një gamë të gjerë preferencash. Ndryshe nga shumë platforma të tjera të tregtimit të opsioneve binare, Binomo dallohet duke ofruar një përzgjedhje të gjerë aktivesh, duke përfshirë aksione me vlerë të lartë dhe çifte monedhash. Kjo siguron që tregtarët të kenë akses në opsionet më të kërkuara, duke e bërë Binomo një zgjedhje kryesore për ata që kërkojnë shumëllojshmëri dhe fleksibilitet në përpjekjet e tyre tregtare.

Aplikacioni Binomo

Përjetoni komoditetin e pamposhtur të aplikacionit celular të nivelit më të lartë të Binomo. Duke kaluar pa probleme nga desktopi në celular, platforma e tyre është krijuar për të përmbushur nevojat tuaja tregtare kudo që të jeni. Aplikacioni Binomo është i disponueshëm për pajisjet iOS dhe Android , Binomo siguron që ju të keni akses në shërbimet e tyre në majë të gishtave. Tregtoni me lehtësi dhe besim në lëvizje me aplikacionin e gjithanshëm celular të Binomo.

Binomo përfiton nga njoftimet shtytëse për të siguruar që tregtarët të qëndrojnë të informuar në lidhje me transaksionet dhe promovimet më të fundit, menjëherë pasi ato të jenë nisur. Me këto njoftime në kohë reale dhe cilësinë e përgjithshme të jashtëzakonshme të aplikacionit, Binomo është një zgjedhje e shkëlqyeshme për individët që preferojnë përvoja tregtare pa probleme në pajisjet e tyre celulare.

Aplikacioni Binomo ka të gjitha veçoritë e nevojshme që ju nevojiten. Edhe pse platforma e desktopit mund të kërkohet për analiza më të thella dhe detaje specifike, ka vlerë të pamohueshme të jesh në gjendje të kryesh me lehtësi tregtitë e tua kudo që të jesh me vetëm disa prekje në pajisjen tënde celulare. Pra, nëse jeni në lëvizje ose në komoditetin e zyrës suaj, aplikacioni i tregtimit binomo ju ka mbuluar.

Aplikacioni Binomo është krijuar në mënyrë të përpiktë për t’u lidhur pa probleme me homologun e tij të desktopit, duke siguruar një përvojë harmonike të përdoruesit. Kjo qasje e menduar kujdeset për individët që gëzojnë fleksibilitetin e kalimit pa mundim midis aplikacionit dhe ndërfaqes së desktopit sipas lehtësisë së tyre.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

hyni dhe regjistrohuni

Për t’u regjistruar në Binomo, thjesht ndiqni hapat e përshkruar më poshtë. Faqja e internetit Binomo është krijuar për të qenë miqësore për përdoruesit dhe disponohet në shumë gjuhë, duke përfshirë anglisht, spanjisht, portugalisht, hindisht dhe më shumë për lehtësinë tuaj. Kjo siguron që përdoruesit nga prejardhje të ndryshme të mund të lundrojnë lehtësisht përmes procesit të regjistrimit.

1. Për të hyrë në llogarinë tuaj Binomo, thjesht lundroni në faqen e hyrjes në Binomo.

2. Për të krijuar një llogari, ju lutemi shkruani emailin dhe fjalëkalimin tuaj në fushat e caktuara në formularin e regjistrimit.

3. Gjatë procesit të regjistrimit, është thelbësore të zgjidhni me kujdes monedhën e lidhur me llogarinë tuaj. Është e rëndësishme të theksohet se pasi të keni përfunduar regjistrimin, ndryshimi i monedhës së llogarisë nuk është i mundur. Prandaj, ju lutemi sigurohuni që të zgjidhni monedhën e duhur nga opsionet e disponueshme përpara se të vazhdoni më tej.

4. Përpara se të vazhdoni, jeni të ftuar të lexoni dhe bini dakord me kushtet e Marrëveshjes së Klientit. Kjo marrëveshje përshkruan termat dhe kushtet e binomo. Duke pranuar këto kushte, ju po siguroni një kuptim të qartë të të drejtave dhe përgjegjësive tuaja si klient.

5. Klikoni në “Krijo llogari” dhe tani mund të regjistroheni për të filluar tregtimin. Për të hyrë në llogarinë tuaj Binomo më vonë, thjesht përdorni emailin dhe fjalëkalimin që keni krijuar më parë.

Si të tregtoni në Binomo?

Për të filluar tregtimin në Binomo, procesi është mjaft i thjeshtë. Së pari, ju duhet të zgjidhni një aktiv me të cilin dëshironi të tregtoni. Pasi të keni zgjedhur aktivin tuaj të dëshiruar, atëherë do t’ju duhet të vendosni një kornizë kohore specifike se kur do të përfundojë tregtia. Më në fund, është koha për të bërë parashikimin tuaj duke parashikuar nëse grafiku do të lëvizë në një drejtim lart (lart) ose poshtë (POSHT). Nëse parashikimi rezulton i saktë, do të merrni fitim shtesë. Sidoqoftë, nëse parashikimi është i pasaktë, nuk do t’i ktheni paratë tuaja.

Llojet e llogarive Binomo

Kjo platformë ofron një sërë opsionesh llogarish, duke ju dhënë fleksibilitetin për të zgjedhur nga katër lloje të ndryshme. Çdo lloj llogarie është krijuar për t’iu përgjigjur nevojave dhe preferencave specifike.

Llojet e llogarisë Binomo: Falas Standard Ari VIP Prestigj
Asetet 32 48 61 75 75
Turne po po po po po
Tërheqjet _ 3 ditë 24 ore 4 ore 4 ore
Bonuset e depozitave _ 100% 150% 200% 300%
Rentabiliteti deri në _ 85% 90% 90% 90%
Orë e lumtur _ po po po po
Kthim parash _ _ 5% 10% 10%
Sigurimi _ _ _ po po
Menaxher personal _ _ _ po Prioritet i lartë
Çmimet _ _ _ po po
Tregtime pa rrezik _ _ _ po po
Cashback plus _ _ _ _ 5%

Llogaria demonstruese

Një llogari demo falas në Binomo është një burim i vlefshëm për ata që duan të mësojnë se si të përdorin platformën dhe të fitojnë aftësi tregtare. Ai u siguron përdoruesve fonde virtuale prej 1000 dollarësh, duke i lejuar ata të praktikojnë pa ndonjë rrezik financiar. Kjo përvojë praktike mund të jetë jashtëzakonisht e dobishme për të fituar besim dhe aftësi në përdorimin e Binomo për aktivitetet tregtare.

Llogaria demo e ofruar nga Binomo është plotësisht pa pagesë dhe u siguron përdoruesve një fond virtual prej 1000 dollarësh. Ne i këshillojmë me forcë individët që të përfitojnë nga kjo mundësi dhe të provojnë llogarinë demo përpara se të vendosin nëse Binomo është apo jo i përshtatshëm për ta.

Llogari standarde

Me një llogari standarde në faqen tonë tregtare, ju mund të gëzoni akses të plotë në të gjitha funksionalitetet e saj. Kjo përfshin aftësinë për të tregtuar në aksionet më prestigjioze të shkëmbimit të biznesit. Për më tepër, ju keni mundësinë të fitoni të ardhura fikse deri në 85%. Llogaria Standarde ofron një mundësi të përshtatshme të financimit të transaksioneve me një vlerë minimale deri në 1 $ për tregti reale. Ky fleksibilitet i lejon përdoruesit të fillojnë me investime më të vogla dhe të angazhohen në aktivitete aktuale tregtare.

Klientët që përdorin Binomo kanë mundësinë të marrin pjesë në turnetë e organizuara nga platforma. Për më tepër, ata kanë fleksibilitetin për të plotësuar llogarinë e tyre pa asnjë kufizim dhe mund të tërheqin asetet e tyre brenda një afati kohor prej 3 ditësh pune, në varësi të metodës së zgjedhur të tërheqjes.

Llogaria e Artë

Përveç përfitimeve dhe ndihmës së rregullt, blerja e llogarisë Gold ofron përfitime të shumta tërheqëse. Një nga këto përfitime është aftësia për të menaxhuar dhe rritur në mënyrë efikase asetet tuaja duke shkallëzuar kthimet tuaja. Me Binomo, klientët mund të shijojnë një proces të shpejtë dhe efikas të tërheqjes së fondeve që zgjat jo më shumë se 24 orë. Koha e tërheqjes mund të ndryshojë në varësi të metodës së zgjedhur. Për më tepër, investitorët kanë mundësinë të fitojnë deri në 90% kthim nga investimet e tyre me Binomo. Kur klientët rinovojnë llogaritë e tyre, ata gjithashtu fitojnë akses në rritje të rritjes së bonusit, duke u dhënë atyre edhe më shumë përfitime dhe mundësi për rritje. Kur tërhiqni fonde nga llogaria juaj, ju lutemi vini re se mund të duhen deri në tre ditë që procesi të përfundojë. Sidoqoftë, do të keni mundësi të aksesoni fondet e tërhequra brenda 24 orëve pas fillimit të tërheqjes.

Binomo ofron sigurim investimi për klientët e saj së bashku me fondet e bonusit. Ky sigurim ndihmon në mbrojtjen e investimeve të tyre. Për më tepër, klientët kanë mundësinë të konsultohen me një menaxher personal i cili mund të ofrojë udhëzime dhe mbështetje për çdo çështje të lidhur me tregtinë që mund të lindë. Binomo gjithashtu ofron ndihmë analitike duke ofruar disa qasje tregtare që janë verifikuar nga tregtarë me përvojë. Kjo siguron që klientët të kenë qasje në strategji të besueshme për aktivitetet e tyre tregtare. Klientët me llogari Gold kanë të drejtë për kompensime javore në formën e një oferte kthimi parash prej 5%.

Llogaria VIP

Llogaria VIP është krijuar posaçërisht për klientët që bëjnë depozita të mëdha. Kjo llogari ofron përfitime ekskluzive si programe të personalizuara të mirëmbajtjes së llogarisë dhe mundësi unike shkëmbimi biznesi, të cilat nuk janë të disponueshme për investitorët e rregullt. Mbajtësit e llogarive VIP mund të gëzojnë bonuse tërheqëse deri në 200% dhe të përfitojnë nga stoqet fikse me një normë të jashtëzakonshme prej 90%. Për më tepër, tërheqjet në llogaritë VIP përpunohen me shpejtësi brenda vetëm 4 orëve.

Klientët kanë të drejtë për një kompensim financiar javor që përfshin një kthim parash prej 10%. Kjo mundësohet nëpërmjet kapitaleve autentike.

Prestigj

Nëse jeni dikush që synon të zhbllokojë potencialin e plotë të një përvoje tregtare Binomo dhe të maksimizojë mundësitë tuaja, mos kërkoni më tej sesa të aplikoni për një llogari Binomo Prestige. Duke u përmirësuar në këtë status të nderuar, ju mund të fitoni akses në një nivel të zgjeruar privilegjesh që do t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja më shpejt dhe me efikasitet. Mos e humbisni këtë mundësi ekskluzive për të çuar udhëtimin tuaj tregtar në lartësi të reja me një llogari prestigji Binomo.

Përjetoni trajtimin përfundimtar VIP me përfitimet e llogarisë Binomo Prestige. Shijoni bonuse të jashtëzakonshme deri në 300% në depozitat tuaja, duke siguruar që të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e lojërave. Përfitoni nga Ora e Privilegjive ku do të merrni përfitime speciale të përshtatura vetëm për ju. Por kjo nuk është e gjitha – programi Cashback Plus ofron një kthim bujar 10% para javore së bashku me një bonus shtesë mujor prej 5%. Me Insurance Plus, jini të sigurt duke ditur se jeni të mbuluar me një mbrojtje të jashtëzakonshme 60% ose më shumë plus një bonus shtesë prej 5% Kthimi te Lojtari (RTP). Si një anëtar VIP, ju zhbllokoni aksesin në turnetë premium dhe merrni një kalim falas për të konkurruar kundër tregtarëve të tjerë elitarë. Përfitoni nga ndihma me prioritet të lartë nga menaxheri juaj personal, i cili do të plotësojë çdo nevojë tuajën.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitë

Ekzistojnë disa metoda të njohura për të bërë depozitat. Këto opsione përfshijnë kartat bankare të transfertave bankare, Visa dhe Mastercard, kartat Maestro, AstroPay, NetBanking, UPI (Ndërfaqja e Unifikuar e Pagesave), PayTm, Shkëmbyesi Indian/Indian Cash dhe Globepay. Ndonjëherë, kompanitë mund t’u kërkojnë tregtarëve të japin një ID për qëllime të verifikimit të llogarisë. Në të kaluarën, ky proces mund të kërkonte kohë. Fatmirësisht, Binomo tani ofron një shërbim automatik që thjeshton procesin e verifikimit dhe kursen kohë të vlefshme për përdoruesit e tij. Ju lutemi kini parasysh se për të investuar në Binomo, depozita minimale e kërkuar është 10 dollarë.

Tërheqjet

Në Binomo, do të gjeni kufij të caktuar të tërheqjes. Këto kufizime janë si më poshtë: – Deri në 3,000 dollarë në ditë – Deri në 40,000 dollarë në muaj – Deri në 10,000 dollarë në javë. Këto kufizime sigurojnë që procesi i tërheqjes është efikas dhe i menaxhueshëm për përdoruesit. Ju lutemi, kini parasysh se ka një shumë minimale tërheqjeje prej $10 në Binomo. Kjo është në përputhje me politikën e tyre të sigurisë. Është e rëndësishme të theksohet se tërheqjet mund të bëhen vetëm duke përdorur të njëjtat mënyra pagese që janë përdorur për depozitat. Koha që duhet për të përpunuar tërheqjet mund të ndryshojë në varësi të llojit të llogarisë, duke filluar nga disa minuta deri në tre ditë. Një avantazh i kësaj platforme është se nuk ka tarifa për tërheqje, ndryshe nga IQ Option, ku tregtarët tarifohen 31 dollarë për çdo transfertë bankare.

Arsimi

Për fillestarët që janë kuriozë se si të tregtojnë në Binomo. Rekomandohet që fillestarët të edukojnë veten përmes burimeve si mësime, kurse ose të punojnë me tregtarë me përvojë përpara se të marrin në konsideratë tregtimin në Binomo ose në ndonjë platformë tjetër. Nëse jeni të interesuar të mësoni se si të përdorni Binomo në mënyrë efektive, mund të gjeni burime të vlefshme arsimore në platformë. Këto burime synojnë t’u ofrojnë përdoruesve këshilla dhe udhëzime të dobishme për optimizimin e përvojës së tyre me Binomo. Ju mund të përmirësoni shumë njohuritë dhe aftësitë tuaja tregtare në platformë duke përdorur burimet arsimore që janë lehtësisht të disponueshme. Këto materiale ofrojnë informacione dhe njohuri të vlefshme për t’ju ndihmuar të përmirësoni të kuptuarit tuaj të strategjive të tregtimit, analizës së tregut dhe menaxhimit të rrezikut. Duke investuar kohë për të mësuar nga këto burime, ju mund të bëheni një tregtar më i sigurt dhe i suksesshëm.

Qendra e ndihmës Binomo

Qendra e Ndihmës në Binomo funksionon njësoj si Wikipedia, duke ofruar një platformë të përshtatshme për tregtarët për të gjetur përgjigje për pyetjet e bëra shpesh. Për shembull, nëse tregtarët kërkojnë udhëzime për tërheqjen e fondeve nga Binomo, Për të marrë informacionin e nevojshëm, mund të hyni lehtësisht në Qendrën e Ndihmës Binomo. Nëse keni nevojë për ndihmë të mëtejshme, mund të kontaktoni shërbimin e mbështetjes duke dërguar email: support@bimono.com .

Ndërsa Binomo ofron një sërë strategjish tregtare, është e rëndësishme të theksohet se asnjë strategji nuk mund të garantojë një normë suksesi 100% në tregti. Tregtimi përfshin rreziqe të qenësishme dhe faktorë të ndryshëm jashtë kontrollit të çdo platforme ose strategjie mund të ndikojnë në rezultatet. Është thelbësore që tregtarët të tregojnë kujdes, të përdorin teknikat e duhura të menaxhimit të rrezikut dhe të marrin vendime të informuara bazuar në analizat e tregut dhe kërkimet e tyre. Kur bëhet fjalë për tregtimin, nuk ka një strategji fituese të përshtatshme për të gjithë, pasi nuk është një lojë. Tregtimi i suksesshëm kërkon një analizë të plotë të tregut për të bërë parashikime të sakta dhe për të gjeneruar potencialisht fonde shtesë. Është e rëndësishme t’i qaseni tregtisë me një mentalitet metodik dhe të informuar.

Turne Tregtare

Tregtarët kanë mundësinë të marrin pjesë në konkurset e disponueshme në www.binomo.com. Duke iu bashkuar këtyre konkurseve, tregtarët mund të fitojnë përvojë dhe njohuri të vlefshme që mund të fuqizojnë tregtitë e tyre të ardhshme.

Bonuset Binomo

Bonuset vijnë në forma të ndryshme, por le të përqendrohemi në tre lloje. Së pari, ofrohet një bonus mirëseardhjeje prej 25% për llogaritë falas. Së dyti, bonuset pa depozite jepen gjatë promovimeve ose nga menaxherët personalë për llogaritë VIP . Bonuset e depozitave aplikohen kur depozitoni (në varësi të statusit të llogarisë).

Për të gjetur udhëzime se si të përdorni një kod bonus ose kupon, të tillë si një bonus depozite 100%, referojuni seksionit të kushteve dhe kushteve të Binomo. Është e rëndësishme t’i rishikoni me kujdes këto udhëzime në mënyrë që të kuptoni hapat dhe kërkesat specifike për përdorimin e suksesshëm të kodit ose kuponit tuaj promocional.

konkluzioni

Binomo është një platformë që ofron një sërë veçorish, duke përfshirë turne, llogari demo dhe mësime. Këto veçori e bëjnë atë një platformë të vlefshme për t’u marrë parasysh për ata që kërkojnë të angazhohen në aktivitete tregtare. Me opsionin për të marrë pjesë në turne dhe për të hyrë në llogaritë demo, përdoruesit mund të fitojnë përvojë të vlefshme dhe të përmirësojnë aftësitë e tyre. Për më tepër, mësimet e disponueshme ofrojnë udhëzime të dobishme për fillestarët ose ata që kërkojnë të përmirësojnë njohuritë e tyre tregtare. Platforma ofron shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit dhe një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, duke siguruar një përvojë tregtare të qetë dhe pa probleme për fillestarët në botën e tregtimit në internet.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)