Rishikimi i Exnova

Vlerësimi: 4.5 out of 5.0 stars

 • Llogari demo falas: Po
 • Pagesa: Deri në 95%
 • Bonus: Deri në 100%
 • Asetet: 300+ Forex, Mallra, Aksione, Cryptos

Exnova është një ndërmjetës binar me reputacion që u ofron tregtarëve një platformë të fuqishme tregtare në internet. Me këtë platformë, tregtarët kanë akses në veçori të ndryshme të jashtëzakonshme, duke rritur përvojën e tyre të përgjithshme tregtare. Në Exnova, tregtarët kanë akses në një sërë llojesh të ndryshme llogarish dhe mjetesh tregtare. Kjo i lejon ata të eksplorojnë dhe të zgjedhin opsionet që i përshtaten më mirë nevojave dhe preferencave të tyre individuale.

Exnova është e përkushtuar për të ofruar një platformë tregtare që është jo vetëm miqësore për përdoruesit, por edhe efikase, duke u ushqyer si për fillestarët ashtu edhe për tregtarët me përvojë. Kur konsideroni Exnova si një platformë tregtare, është e rëndësishme të vlerësoni kushtet e saj konkurruese të tregtimit dhe të vlerësoni nëse investimi i kohës dhe parave do të ishte i vlefshëm. Le të thellohemi në detaje për të përcaktuar nëse Exnova plotëson nevojat dhe pritjet e tregtarëve.

Pasqyrë e shpejtë e Exnova

Ndërmjetësi Exnova
📅 Themeluar 2017
⚖️ Rregullore Nuk është e rregulluar
💻 Demo po
💳 Depozita minimale 10 dollarë
📈 Tregti minimale $1
📊 Asetet 300+, Forex, Mallra, Aksione, Cryptos
💰 Kthim nga investimi 95%
🎁 Bonus Deri ne 100%
💵 Metodat e depozitimit Kartat e kreditit (kartat Visa, Mastercard), Webmoney, China UnionPay, Transferta bankare, kriptovalutat, Neteller, Qiwi, Yandex-money dhe shumë të tjera
🏧 Mënyrat e tërheqjes Kartat e kreditit (kartat Visa, Mastercard), Webmoney, China UnionPay, Transferta bankare, kriptovalutat, Neteller, Qiwi, Yandex-money dhe shumë të tjera
📍Selia Lighthouse Trust Nevis Ltd, Suit 1, AL Evelyn Building, Main Street Charlestown, Nevis
💹 Llojet e tregtisë Blitz, opsione dixhitale dhe binare, kripto, CFD në aksione, mallra, ETF
💻 Platforma Tregtare Ueb, Windows, iOS, Android
🌎 Gjuha Anglisht, spanjisht, frëngjisht, rusisht, portugalisht, turqisht, tajlandisht, vietnamez, indonezisht, koreanisht, arabisht, hindu, italisht, suedisht, Bengalisht
👨‍💻 Tregti Sociale Nr
🕌 llogari islame Nr
⭐ Vlerësimi 4.5/5

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Exnova?

Exnova është një platformë gjithëpërfshirëse tregtare e krijuar për të lehtësuar tregtimin online të aseteve të ndryshme. Përdoruesit mund të përfitojnë nga kjo platformë për t’u angazhuar në tregtimin e aksioneve, tregtimin në forex, tregtimin e mallrave, tregtimin e opsioneve binare, tregtimin e opsioneve dixhitale dhe madje edhe kriptovalutat. Ai ofron një gamë të gjerë opsionesh për tregtarët për të eksploruar dhe marrë pjesë në tregjet financiare globale. Platforma ofron një sërë veçorish dhe mjetesh që janë krijuar posaçërisht për të ndihmuar përdoruesit në marrjen e vendimeve tregtare të mirëinformuara. Këto burime synojnë t’i pajisin tregtarët me informacionin dhe njohuritë e nevojshme që u nevojiten për të lundruar me sukses në treg.

Exnova krenohet që u ofron përdoruesve një platformë tregtare që është sa miqësore dhe e sigurt për përdoruesit. Kjo platformë mund të aksesohet përmes aplikacioneve desktop, shfletuesve të internetit, madje edhe aplikacioneve celulare për lehtësi më të madhe. Platforma e tregtimit ka në dispozicion lloje të shumta llogarish, që u shërbejnë tregtarëve të niveleve të ndryshme të aftësive. Kjo i lejon tregtarët të zgjedhin llojin e llogarisë që i përshtatet më së miri ekspertizës së tyre dhe stilit të tregtimit.

Exnova është një ndërmjetës shumë i vlerësuar që u ofron tregtarëve kushte të favorshme tregtimi. Termat dhe kushtet që lidhen me përdorimin e kësaj platforme online janë veçanërisht të dobishme për të gjitha llojet e tregtarëve.

Exnova dallohet nga opsionet e tjera me skadimet e shpejta dhe pagesat e larta. Ai ofron një përvojë emocionuese që premton rezultate të menjëhershme që mund t’i arrini, duke ju dhënë një adrenalinë si askush tjetër.

Opsionet Blitz: Me përdorimin e kësaj veçorie, rezultatet mund të merren brenda pak sekondash, pasi koha e skadimit është vendosur në vetëm 5 sekonda. Kjo siguron rezultate të shpejta rrufe, duke ofruar kënaqësi pothuajse të menjëhershme. Për më tepër, përdoruesit mund të përfitojnë nga një raport i lartë pagese deri në 95%, duke shtuar atraktivitetin e këtij opsioni.

Në kontrast me lojërat e fatit, tregtimi i suksesshëm nuk varet vetëm nga fati. Klientët përdorin një strategji tregtare të krijuar për marrëveshje afatshkurtra, duke u mundësuar atyre të bëjnë parashikime të sakta rreth lëvizjeve të çmimeve dhe të arrijnë një shkallë të jashtëzakonshme suksesi prej 80% në mbylljen e tregtive fitimprurëse.

Opsionet pasuese (së shpejti): Duke përfshirë parimet e tregtimit në lojën “Aviator”, lojtarët mund të përjetojnë eksitimin e një “pompe qiri” që ka potencialin të gjenerojë fitime të konsiderueshme. Këto fitime mund të variojnë nga 10 herë deri në 100 herë investimi fillestar, të gjitha të vizualizuara në një grafik tregtar dinamik.

Opsionet e ngjarjeve (së shpejti): Tregtimi i ngjarjeve mund të jetë një aktivitet emocionues, veçanërisht kur e lidhni parashikimin tuaj me një ngjarje specifike. Duke vepruar kështu, ju mund të gjurmoni rritjen e grafikut dhe të shihni se sa i saktë rezulton të jetë parashikimi juaj. Tregtimi i lajmeve është bërë më i thjeshtë me këtë qasje, duke i lejuar individët të përfshihen me lehtësi në këtë formë spekulimi.

Opsionet dixhitale dhe turbo : Me opsionin dixhital dhe turbo, ju keni fleksibilitetin për të vendosur manualisht çmimet e goditjes. Kjo ju lejon të synoni për fitime më të larta duke arritur në një nivel më të lartë.

Nëse informacioni i mëparshëm nuk ju ka bindur ende, jini të sigurt se Exnova është një ndërmjetës i themeluar së fundmi që sapo ka filluar. Ata janë duke punuar vazhdimisht në zhvillimin e veçorive të reja që janë unike dhe ekskluzive për platformën e tyre. Sigurohuni që të qëndroni të përditësuar për shtesa emocionuese në të ardhmen!

Të mirat dhe të këqijat e Exnova

Pas kryerjes së një krahasimi të plotë midis Exnova dhe platformave të tjera tregtare, unë do t’ju ofroj një analizë të hollësishme të avantazheve dhe disavantazheve të përdorimit të Exnova. Ashtu si çdo platformë ose ndërmjetës tjetër, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për disavantazhet e mundshme që mund të vijnë nga përdorimi i tyre. Bazuar në këndvështrimin tim, përfitimet e përdorimit të ndërmjetësit Exnova tejkalojnë çdo pengesë të mundshme. Kur tregtarët po mendojnë nëse do të përdorin një platformë specifike tregtare, është e rëndësishme që ata të peshojnë të mirat dhe të këqijat e mundshme. Duke vlerësuar këta faktorë, ata mund të marrin një vendim më të informuar që përputhet me nevojat dhe qëllimet e tyre individuale.

Përdorimi i Exnova ka disa përparësi:

Pro

 • Ndërmjetësi Exnova ofron një gamë të gjerë të llojeve të opsioneve për të tregtuar, qofshin opsionet Blitz me një skadim prej vetëm 5 sekondash, opsionet klasike binar të lartë të ulët ose opsione më ekzotike si opsionet pasuese dhe opsionet e ngjarjeve, kjo e bën atë një platformë ideale për tregtarët e opsioneve dixhitale.
 • Me këtë platformë tregtare në internet, ju fitoni akses në një llogari demo falas për të zbuluar veçoritë e platformës tregtare dhe për të fituar përvojë tregtare pa rrezikun e humbjes së parave tuaja të fituara me vështirësi.
 • Platforma tregtare e Exnova ofron një nga koleksionet më të mëdha të mjeteve të analizës teknike që mund të përmirësojnë shumë përvojën tonë tregtare. Këto mjete ofrojnë njohuri të vlefshme të tregut, analiza të të dhënave në kohë reale dhe veçori të avancuara të tregtimit për të ndihmuar tregtarët të marrin vendime të informuara dhe të optimizojnë strategjitë e tyre tregtare. Nga hartimi i programeve kompjuterike dhe treguesve teknikë deri te platformat algoritmike të tregtimit dhe mjetet e menaxhimit të rrezikut, opsionet janë të shumta për tregtarët që kërkojnë të tregtojnë opsione binare në internet.
 • Lloji bazë i llogarisë së Exnova dallohet duke ofruar një kërkesë minimale shumë të aksesueshme të depozitave prej vetëm 10 dollarë. Kjo e bën të lehtë për individët që të fillojnë dhe të fillojnë të investojnë pa pasur nevojë të kryejnë një shumë të madhe parash.
 • Platforma ofron mbështetje të gjithanshme gjuhësore, duke u ofruar tregtarëve nga rajone të ndryshme anembanë globit. Me këtë veçori, individët mund të përdorin me lehtësi platformën dhe të angazhohen në aktivitete tregtare pavarësisht nga gjuha e tyre amtare.

Kundër

 • Fatkeqësisht, Exnova nuk ofron paketën MetaTrader për tregtarët. Kjo mund të jetë një pengesë për disa individë që preferojnë platforma tregtare si MetaTrader 4 dhe 5 (MT4 dhe MT5) ose cTrader. Është thelbësore që tregtarët të marrin parasysh platformën e tyre të preferuar kur zgjedhin një ndërmjetës.
 • Megjithëse Exnova ofron burime të caktuara arsimore si analiza e tregut dhe uebinarë, ajo mund të mos ofrojë të njëjtën gamë të gjerë të përmbajtjes arsimore si disa ndërmjetës të tjerë.
 • Disa tregtarë mund ta kenë të papërshtatshme që ky ndërmjetës të ketë metoda të kufizuara pagese në dispozicion.
 • Krahasuar me ndërmjetësit e tjerë, ky mund të ketë një gamë pak më të kufizuar aktivesh për të zgjedhur.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullorja Exnova

Exnova është një ndërmjetës relativisht i ri i opsioneve binare, kështu që është e kuptueshme që mund të ketë informacion të kufizuar në lidhje me rregulloret e tij në faqen e internetit. Do të ishte e dobishme të kontaktoni mbështetjen e tyre për klientët ose t’i referoheni burimeve të tjera të besueshme për të marrë informacion më të detajuar në lidhje me kuadrin e tyre rregullator. Exnova e merr seriozisht sigurinë e të dhënave dhe transaksioneve të klientëve të saj. Ata zbatojnë masa sigurie standarde të industrisë, si kriptimi SSL dhe vërtetimi me dy faktorë për të siguruar që informacioni i ndjeshëm të mbrohet. Duke përdorur këto masa, Exnova synon të sigurojë një mjedis të sigurt për të dhënat dhe transaksionet e klientëve të tyre.

Për më tepër, Exnova siguron sigurinë e fondeve të klientëve duke i mbajtur ato në llogari të ndara të mbajtura në banka me reputacion. Kjo praktikë shton një shtresë shtesë mbrojtjeje për të mbrojtur fondet e klientëve.

Tregtarët mund të ndihen të sigurt në sigurinë e tregtimit me Exnova. Analiza jonë e plotë nuk ka gjetur asnjë dëshmi të mashtrimeve ose mashtrimeve në platformë, duke ofruar një mjedis të sigurt për tregtarët.

Platforma tregtare Exnova

Exnova u ofron tregtarëve dy platforma tregtare për të përmbushur nevojat dhe preferencat e tyre specifike. Kjo u lejon atyre të zgjedhin platformën që i përshtatet më së miri kërkesave të tyre tregtare.

Aplikacioni Exnova

Exnova u ofron tregtarëve një aplikacion të përshtatshëm tregtimi celular, duke u mundësuar atyre të përfshihen në aktivitete tregtare edhe kur janë në lëvizje. Ky aplikacion celular ofron të njëjtin nivel funksionaliteti si homologu i tij në ueb , duke siguruar që tregtarët të kenë akses dhe të tregtojnë lehtësisht brenda tregjeve financiare në çdo kohë dhe nga çdo vend.

Aplikacioni celular ofron të gjitha veçoritë që mund të gjenden në versionin e internetit. Kjo siguron që përdoruesit të kenë akses në të njëjtin funksionalitet dhe aftësi, pavarësisht nëse e përdorin aplikacionin në pajisjet e tyre celulare apo e përdorin atë nëpërmjet një shfletuesi uebi.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Platforma e tregtimit në internet

Exnova ofron një platformë tregtare të bazuar në ueb që është krijuar ekskluzivisht për tregtarët që kërkojnë një përvojë tregtare pa probleme dhe efikase. Me platformën pronësore të Exnova, ju mund të shijoni një ndërfaqe të efektshme që plotëson preferencat tuaja dhe përmirëson udhëtimin tuaj të përgjithshëm tregtar. Përdoruesit mund të hyjnë në këtë platformë tregtare me lehtësi nga çdo shfletues ueb.

WebTrader është një platformë tregtare që u ofron përdoruesve një ndërfaqe që është e lehtë për t’u naviguar dhe përdorur . Ai gjithashtu ofron të dhëna të tregut në kohë reale, duke i lejuar tregtarët të marrin vendime të informuara bazuar në informacionin më të përditësuar. Për më tepër, WebTrader ofron një sërë mjetesh të avancuara tregtare për të përmirësuar përvojën e tregtimit dhe për të ndihmuar përdoruesit në kryerjen e tregtive fitimprurëse. Tregtarët tani kanë akses në një sërë veçorish të përshtatshme që përmirësojnë përvojën e tyre tregtare. Me tregtimin me një klikim, ekzekutimi i transaksioneve është bërë më i shpejtë dhe më efikas. Grafikët e personalizueshëm lejojnë tregtarët të përshtatin vizualizimet e tyre për t’iu përshtatur nevojave të tyre specifike. Për më tepër, mjetet e thelluara të analizës së tregut janë në dispozicion, duke ofruar njohuri të vlefshme për marrjen e vendimeve të informuara tregtare.

Lloji i grafikut dhe mjetet analitike

Tregtarët që përdorin platformën tregtare Exnova kanë akses në një sërë mjetesh grafiku. Këto mjete janë krijuar për të thjeshtuar procesin e tregtimit duke ofruar paraqitje vizuale të të dhënave dhe tendencave të tregut. Ato lejojnë tregtarët të marrin vendime më të informuara bazuar në informacionin e paraqitur në grafikët. Në këtë platformë, tregtarët kanë mundësinë të kryejnë analiza të plota përpara se të ekzekutojnë tregtitë e tyre. Ata mund të përdorin mjete të ndryshme si oshilatorët dhe Fibonacci retracement për të marrë vendime të informuara . Duke përdorur këto teknika, tregtarët mund të analizojnë në mënyrë efektive tendencat e tregut dhe të identifikojnë ndryshimin e mundshëm të çmimeve. Kjo përfundimisht rrit gjasat e tyre për të arritur sukses në tregtimin në internet.

Në këtë platformë, tregtarët kanë mundësinë të përdorin veçori grafikuese që ofrojnë të dhëna në kohë reale për një gamë të gjerë asetesh. Kjo u mundëson atyre të qëndrojnë të përditësuar dhe të marrin vendime të informuara bazuar në informacionin më aktual të tregut në dispozicion. Këto veçori mund të përdoren për tregtimin e instrumenteve të ndryshme financiare si forex, mallra, indekse dhe kriptomonedha. Përdoruesit kanë fleksibilitetin për të personalizuar këto grafiku duke shtuar tregues të ndryshëm dhe duke rregulluar kornizat kohore bazuar në preferencat e tyre.

Mjete Tregtare

Exnova ofron një sërë mjetesh tregtare të krijuara për të ndihmuar tregtarët me analizat teknike. Këto mjete janë të paçmueshme për tregtarët që kërkojnë të përmirësojnë strategjitë e tyre tregtare dhe të marrin vendime më të informuara. Këtu janë disa nga mjetet kryesore që tregtarët mund të përdorin në përpjekjet e tyre tregtare:

 • Treguesit teknikë: Exnova ofron një gamë të gjerë treguesish teknikë që tregtarët mund t’i përdorin në grafikët për të analizuar tendencat e tregut dhe për të identifikuar mundësitë fitimprurëse të tregtimit. Duke i përfshirë këta tregues në strategjitë e tyre tregtare, tregtarët mund të marrin vendime të informuara bazuar në të dhënat e tregut.
 • Mjetet e vizatimit: Exnova ofron një gamë të gjerë mjetesh vizatimi që tregtarët mund t’i përdorin. Midis këtyre mjeteve janë linjat e trendit dhe përmirësimet e Fibonacci, të cilat i lejojnë ata të shënojnë nivele të rëndësishme në grafikët e tyre. Kjo veçori u mundëson tregtarëve të analizojnë tendencat e tregut dhe të marrin vendime tregtare më të informuara
 • Sinjalet e tregtimit: Tregtarët që zgjedhin këtë ndërmjetës mund të përfitojnë nga sinjalet e tregtimit falas. Këto sinjale gjenerohen duke përdorur algoritme të avancuara dhe teknika të analizës teknike. Kjo mund të jetë e dobishme në marrjen e vendimeve të informuara tregtare bazuar në tendencat dhe modelet e tregut.

Kushtet dhe ofertat e tregtimit

Exnova ofron një sërë kushtesh tregtare që mund të jenë tërheqëse për tregtarët. Një aspekt i rëndësishëm është struktura e tyre konkurruese e tarifave, e cila mund të ofrojë mundësi tregtimi me kosto efektive për investitorët.

Përveç veçorive të tjera të saj, kjo platformë ofron përhapje të ndryshueshme që mund të përshtaten bazuar në kushtet aktuale të tregut . Diferencat për çiftet kryesore të monedhës fillojnë nga 0.9 pips, duke e bërë atë një opsion konkurrues në krahasim me ndërmjetësit e tjerë në industri.

Exnova ofron një gamë të larmishme aktivesh tregtare për përdoruesit e saj. Tregtarët kanë fleksibilitetin për të zgjedhur nga opsione të ndryshme duke përfshirë forex, mallra, indekse dhe kriptomonedha. Kjo u lejon atyre të përshtasin strategjitë e tyre tregtare bazuar në preferencat e tyre dhe tendencat e tregut.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Asetet dhe tregjet

Llojet e aseteve në Exnova
Asetet dhe tregjet në Exnova

Tregtarët që tregtojnë në Exnova kanë aftësinë të tregtojnë një gamë të gjerë aktivesh dhe tregjesh, duke përfshirë opsionet, Forex, Aksionet, Crypto, mallrat, Indekset dhe ETF-të.

Exnova është një platformë inovative tregtare që u ofron tregtarëve një gamë të gjerë asetesh dhe tregjesh për t’u angazhuar. Nga opsionet dhe forex në aksione, kripto, mallra, indekse dhe ETF, Exnova ofron një përzgjedhje gjithëpërfshirëse për tregtarët për të eksploruar. Kjo ofertë e larmishme i lejon tregtarët të diversifikojnë portofolet e tyre dhe të përfitojnë nga mundësitë e ndryshme të tregut.

Me Exnova, tregtarët kanë fleksibilitetin për t’u përfshirë në lloje të ndryshme të strategjive tregtare nëpër tregje të shumta. Pavarësisht nëse jeni të interesuar të tregtoni çifte monedhe në tregun valutor ose të eksploroni potencialin e kriptomonedhave, Exnova ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që u shërben si tregtarëve fillestarë ashtu edhe tregtarëve me përvojë.

Përfshirja e platformës së tregtimit të opsioneve shton një shtresë shtesë të sofistikimit për ata që kërkojnë strategji më të avancuara. Tregtarët mund të shfrytëzojnë kontratat e opsioneve për të mbrojtur pozicionet e tyre ose për të spekuluar mbi lëvizjet e çmimeve me rrezik të kontrolluar .

Për më tepër, Exnova siguron që përdoruesit e saj të kenë akses në të dhënat e tregut në kohë reale dhe mjetet e analizës që mund të mbështesin procesin e tyre të vendimmarrjes. Ky informacion i vlefshëm fuqizon tregtarët duke u ofruar atyre njohuri mbi tendencat e tregut, lëvizjet e çmimeve dhe pikat e tjera përkatëse të të dhënave.

Si përmbledhje, Exnova ofron një gamë të larmishme aktivesh dhe tregjesh për tregtarët që kërkojnë të zgjerojnë horizontet e tyre të investimit. Ndërfaqja miqësore për përdoruesit e platformës së bashku me të dhënat e tregut në kohë reale e bën atë një zgjedhje ideale si për tregtarët fillestarë ashtu edhe për tregtarët me përvojë.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Opsionet binare

Opsionet binare në Exnova
Opsioni binar në Exnova

Kjo platformë tregtare ofron mundësinë për t’u përfshirë edhe në tregtimin e opsioneve binare. Tregtarët kanë fleksibilitetin për të zgjedhur asetet e tyre të preferuara themelore për të tregtuar me opsionet binare. Ndërmjetësi ofron gjithashtu mbështetje për tregtimin e opsioneve dixhitale, të cilat mund të ofrojnë deri në 900% kthim të investimit.

Blitz

Blitz në Exnova

Opsionet Blitz i referohen opsioneve binare 5 sekondash në Exnova. Ky lloj opsioni binar ofron një kthim të lartë për tregti në një periudhë jashtëzakonisht të shkurtër kohe.

Termi “opsion blitz” i referohet një lloji specifik të tregtimit të opsioneve binare të disponueshme në platformën Exnova. Në këtë lloj opsioni binar, t raders kanë mundësinë të fitojnë një kthim të lartë nga investimi i tyre brenda një afati kohor tepër të shkurtër prej vetëm 5 sekondash.

Tërheqja e opsioneve blitz qëndron në aftësinë e tyre për të siguruar fitime të shpejta për tregtarët që kërkojnë rezultate të menjëhershme. Ndryshe nga opsionet binare tradicionale që mund të kërkojnë afate më të gjata kohore që tregtimet të maturohen, opsionet e blitz ofrojnë një përvojë të përshpejtuar tregtare.

Me opsionet blitz, tregtarët mund të përfitojnë nga lëvizjet e shpejta të çmimeve në treg dhe potencialisht të gjenerojnë kthime të konsiderueshme brenda sekondave. Kjo periudhë ultra e shkurtër e bën atë ideale për ata që preferojnë tregtimin me ritme të shpejta dhe duan të maksimizojnë potencialin e tyre të fitimit në një kohë më të shkurtër.

Forex

Valutat Forex të disponueshme dhe përhapjet në Exnova
Forex përhapet në Exnova

Exnova ofron një gamë të gjerë opsionesh të tregtimit Forex , duke ofruar akses në më shumë se 31 çifte monedhash . Këto çifte përfshijnë monedhat kryesore, monedhat e vogla dhe çiftet e monedhave ekzotike. Kjo përzgjedhje e gjerë lejon strategji të ndryshme tregtare dhe mundësinë për të eksploruar tregje të ndryshme globale.

Stoqet

Përhapjet e aksioneve në Exnova

Exnova është një platformë tregtare që u ofron tregtarëve mundësinë emocionuese për të tregtuar aksione. Me një gamë të gjerë opsionesh, kjo platformë i lejon përdoruesit të angazhohen në tregtimin e deri në 183 aksioneve . Ndër këto aksione janë kompani të njohura dhe të themeluara si McDonald’s, Apple, Coca-Cola dhe Mastercard. Këto aksione “blu chip” vlerësohen shumë në botën e investimeve për shkak të stabilitetit dhe performancës së tyre të fortë me kalimin e kohës. Kjo platformë ofron gjithashtu stoqe ekzotike dhe të paqëndrueshme për tregtarët që pëlqejnë paqëndrueshmëri të lartë.

Kjo platformë kujdeset për tregtarët që lulëzojnë me paqëndrueshmëri të lartë dhe janë në kërkim të aksioneve më ekzotike dhe të paqëndrueshme. Me një përzgjedhje të gjerë të stoqeve, duke përfshirë ato me nivele më të larta rreziku si aksionet e kompanive legale të kanabisit, tregtarët mund të përfitojnë nga luhatjet e tregut dhe potencialisht të fitojnë fitime të konsiderueshme. Duke ofruar akses në këto lloje të aksioneve, platforma ofron një mundësi unike për tregtarët që kërkojnë mundësi investimi më agresive.

Kriptovalutat

Kriptovaluta përhapet në Exnova

Exnova u ofron tregtarëve një platformë emocionuese për t’u përfshirë në aktivitete tregtare që përfshijnë një gamë të gjerë kriptomonedhash të njohura. Me rritjen e popullaritetit të monedhave dixhitale, Exnova lejon përdoruesit të marrin pjesë në botën dinamike të tregtimit të kriptomonedhave . Nga Bitcoin te Ethereum, Ripple te Litecoin, tregtarët kanë një bollëk opsionesh për të eksploruar dhe për të përfituar nga mundësitë e mundshme të tregut.

Mallrat

Përhapjet e mallrave të Exnova

Tregtarët kanë mundësinë të tregtojnë një gamë të gjerë mallrash, të tilla si metale të çmuara si ari dhe argjendi, si dhe produkte energjetike si nafta e papërpunuar dhe gazi natyror. Kjo u lejon atyre të diversifikojnë portofolet e tyre dhe të përfitojnë nga mundësitë në tregje të ndryshme.

Tregues

Indeksi përhapet në Exnova

Exnova u ofron tregtarëve mundësinë për të vendosur tregti në një gamë të gjerë indeksesh globale të aksioneve , duke përfshirë ato të mirënjohura si S&P 500, NASDAQ dhe FTSE 100. Kjo u jep tregtarëve akses në opsione të larmishme investimi dhe u lejon atyre të përfitojnë nga tregu global lëvizjet në rajone të ndryshme të botës.

Me ndërfaqen miqësore për përdoruesit dhe mjetet e përparuara të tregtimit të Exnova, tregtarët mund t’i qasen lehtësisht këtyre indekseve dhe të përfitojnë nga mundësitë e ndryshme të investimit që ato ofrojnë. Pavarësisht nëse jeni një tregtar me përvojë ose sapo po filloni, Exnova ofron një platformë të besueshme për të eksploruar dhe investuar në indekset më të spikatura të aksioneve në botë.

ETF-të

ETF në Exnova

Platforma tregtare Exnova u ofron tregtarëve një gamë të gjerë mundësish investimi, duke përfshirë aftësinë për të tregtuar një përzgjedhje të larmishme të fondeve të tregtuara në shkëmbim (ETF) . ETF-të janë fonde investimi që tregtojnë në bursa dhe u ofrojnë investitorëve ekspozim ndaj klasave, sektorëve ose indekseve të ndryshme të aktiveve.

Për shembull, Daily Junior Gold ETF. Ky ETF i lejon investitorët të fitojnë ekspozim ndaj sektorit të rinj të minierave të arit, i cili përbëhet nga kompani më të vogla të angazhuara në kërkimin dhe prodhimin e arit. Një tjetër ETF popullor i ofruar nga Exnova është S&P 500 ETF. Ky fond i veçantë synon të gjurmojë performancën e indeksit S&P 500, i cili përbëhet nga 500 kompani amerikane me kapital të madh në sektorë të ndryshëm. Duke investuar në këtë ETF, tregtarët mund të fitojnë ekspozim të gjerë në treg dhe potencialisht të përfitojnë nga performanca e përgjithshme e tregut të aksioneve në SHBA.

Për më tepër, Exnova ofron akses në një sërë ETF-sh të tjera si ato të menaxhuara nga ETFMG. Këto fonde mbulojnë një sërë sektorësh dhe temash, duke i lejuar investitorët të synojnë industri specifike ose strategji investimi që përputhen me qëllimet dhe preferencat e tyre.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Llojet e llogarisë Exnova

Llojet e llogarive në Exnova
Llojet e llogarive në Exnova

Exnova u ofron tregtarëve fleksibilitetin për të zgjedhur një llogari tregtare që i përshtatet nivelit të tyre të ekspertizës. Platforma ofron dy lloje kryesore të llogarive që përdoruesit të zgjedhin.

Llogaria Demo Exnova

Ndërmjetësi Exnova u siguron tregtarëve një llogari demo falas. Duke përdorur këtë veçori, tregtarëve u jepet mundësia për të rritur aftësitë e tyre tregtare me lehtësi. Në fakt, ata mund të kenë akses deri në 10,000 dollarë në llogaritë e tyre demo. Tregtarët mund të plotësojnë lirisht llogarinë demo në çdo kohë. Kjo u lejon atyre të praktikojnë tregtinë pa marrë ndonjë rrezik financiar.

Exnova ofron një llogari demo të krijuar posaçërisht për tregtarët që duan të fitojnë përvojë praktike në tregti. Kjo llogari demo është e pajisur me një shumë bujare prej 10,000 dollarësh në fonde virtuale, duke i lejuar përdoruesit të praktikojnë dhe të rafinojnë strategjitë e tyre të tregtimit pa rrezikuar ndonjë para reale. Kjo llogari tregtare në internet është krijuar posaçërisht për individët që janë të rinj në tregti dhe nuk kanë përvojë në këtë fushë. Ai siguron një platformë miqësore për përdoruesit që e bën më të lehtë për fillestarët të lundrojnë dhe të mësojnë litarët e tregtimit. Për më tepër, ky lloj llogarie është i përsosur për tregtarët që duan të testojnë strategji të ndryshme ose të njihen me platformën e tregtimit përpara se të zhyten në opsione më të avancuara.

Llogaria e Exnova Real

Opsioni i llogarisë reale është krijuar për t’u dhënë tregtarëve mundësinë të përdorin fondet e tyre aktuale për qëllime tregtare. Me një llogari reale, tregtarët kanë mundësinë të tregtojnë me të gjitha aktivet e disponueshme në portofolin e tyre. Ata mund të depozitojnë me lehtësi fondet në llogaritë e tyre reale dhe t’i tërheqin ato ndërsa fitojnë nga tregtitë e suksesshme.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Tarifat në Exnova

 • Shpërndarjet: Përhapjet në çiftet kryesore të monedhës zakonisht fillojnë me 0,9 pikë . Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se diferencat në aktive të tjera si mallrat dhe indekset mund të ndryshojnë në varësi të aktivit specifik dhe kushteve të tregut.
 • Komisionet : Exnova zbaton tarifat e komisioneve për llogari të zgjedhura, përkatësisht llogaritë Platinum dhe VIP. Shuma e komisionit të ngarkuar për një tregti llogaritet në bazë të përqindjes së madhësisë së tregtisë . Norma e komisionit mund të ndryshojë në varësi të llojit të aktivit që tregtohet.
 • Tarifat e shkëmbimit : Exnova aplikon tarifa shkëmbimi për pozicionet që mbahen të hapura gjatë natës. Vlen të përmendet se shuma specifike e tarifës mund të ndryshojë. Në këtë platformë tregtare, ekziston një tarifë shkëmbimi që tregtarët duhet të paguajnë. Tarifat e shkëmbimit zakonisht variojnë nga 0.01% në 0.5% dhe variojnë në varësi të aktivit specifik që tregtohet.

Filloni të tregtoni në Exnova – Udhëzues i shpejtë dhe i lehtë hap pas hapi

Për të filluar tregtimin në Exnova, tregtarëve u kërkohet të ndjekin një udhëzues hap pas hapi që i ndihmon ata të lundrojnë në platformë në mënyrë efektive. Në përgjithësi, tregtarët mund të ndjekin hapat e mëposhtëm për të filluar tregtimin në Exnova:

1. Krijo një llogari

Regjistroni një llogari në Exnova

Për të filluar me Exnova, tregtarët duhet të regjistrojnë një llogari në faqen e tyre të internetit. Kjo përfshin plotësimin e një formulari regjistrimi ku do t’u kërkohet të japin informacionin e tyre personal.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

2. Verifikoni llogarinë tuaj të re tregtare

Verifikimi i emailit të Exnova

Pas regjistrimit në platforma të caktuara, tregtarëve mund t’u kërkohet të verifikojnë identitetin ose adresën e emailit, në varësi të vendndodhjes së tyre. Verifikimi i identitetit zakonisht përfshin paraqitjen e një dokumenti identifikimi të lëshuar nga qeveria dhe dëshminë e adresës. Ky hap shton një shtresë shtesë sigurie dhe ndihmon në sigurimin e integritetit të procesit të tregtimit.

3. Depozitoni fonde në llogarinë tuaj

Financimi në Exnova

Për të filluar tregtimin me Exnova, tregtarëve u kërkohet të financojnë llogarinë e tyre tregtare. Për fat të mirë, Exnova ofron një shumëllojshmëri opsionesh depozitash për të zgjedhur, duke përfshirë kartat dhe kuletat elektronike. Kjo i lejon tregtarët të zgjedhin mënyrën e pagesës që i përshtatet më së miri preferencave dhe nevojave të tyre.

4. Zgjidhni një platformë tregtare

Këshilla ime: Shkarkoni aplikacionin e tyre për një përvojë edhe më të shpejtë tregtare

Exnova u ofron tregtarëve komoditetin e platformave të tregtimit në ueb dhe celular. Tregtarët kanë mundësinë të zgjedhin dhe të shkarkojnë/instalojnë platformën e tyre të preferuar në pajisjet e tyre.

5. Zgjidhni një aktiv

Zgjidhni një aktiv në Exnova

Pasi tregtarët të kenë financuar llogarinë e tyre tregtare në Exnova, ata mund të fillojnë të vendosin tregti. Exnova ofron një shumëllojshmëri të gjerë të aseteve për tregtim, duke u dhënë tregtarëve fleksibilitetin për të zgjedhur një aktiv me të cilin janë njohur dhe të sigurt në tregtimin. Kjo i lejon ata të marrin vendime të informuara bazuar në ekspertizën e tyre dhe nivelin e rehatisë.

6. Analizoni tregjet

Treguesit në Exnova

Përpara se të vendosni një tregti, është thelbësore që tregtarët të analizojnë me kujdes tregjet. Exnova dallohet në këtë fushë duke ofruar një sërë mjetesh për të ndihmuar në analizën e tregtimit. Këto mjete përfshijnë veçoritë e skicimit dhe aksesin në kalendarët ekonomikë, të cilët mund të ndihmojnë tregtarët në marrjen e vendimeve të informuara.

7. Vendosni një tregti në Exnova

Tregtimi në Exnova

Pas kryerjes së një analize të plotë të tregjeve dhe identifikimit të një mundësie të mundshme tregtare, tregtarët kanë mundësinë për të ekzekutuar tregti. Tregtarët kanë fleksibilitetin për të zgjedhur aktivin themelor që dëshirojnë të tregtojnë. Kjo do të thotë se ata mund të zgjedhin nga një gamë e gjerë aktivesh, të tilla si aksione, mallra, monedha ose indekse, bazuar në preferencat e tyre dhe mundësitë e tregut. Pasi tregtarët të kenë marrë vendimet e tyre, ata kanë aftësinë të zgjedhin madhësinë e tregtimeve të tyre, të vendosin humbje të ndalimit dhe të marrin nivelet e fitimit dhe në fund të ekzekutojnë tregtitë e tyre. Ky proces u lejon atyre të marrin pjesë në mënyrë aktive në treg dhe të zbatojnë strategjitë e tyre tregtare.

8. Monitoroni tregtinë

Minitorimi i tregtisë

Për të siguruar tregti të suksesshme, është thelbësore që tregtarët të monitorojnë nga afër tregtitë e tyre. Exnova, një platformë lider, ofron furnizime me çmime në kohë reale dhe aftësi efikase të ekzekutimit të tregtisë. Tregtarët kanë aftësinë të monitorojnë nga afër tregtitë e tyre dhe të bëjnë rregullimet e nevojshme në strategjinë e tyre tregtare nëse është e nevojshme.

9. Mbyllni tregtinë tuaj dhe përfitoni

Mbyllja e një tregtie në Exnova

Sapo një tregti të ketë arritur nivelin e synuar të fitimit ose të ndalojë humbjen, tregtarët kanë mundësinë ta mbyllin atë. Kjo mund të bëhet lehtësisht duke klikuar thjesht në një buton të caktuar në platformën e tregtimit dhe duke konfirmuar mbylljen e tregtisë.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Aplikacionet Exnova

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Exnova ofron një aplikacion të përshtatshëm të tregtimit celular që është i pajtueshëm me të gjitha llojet e pajisjeve. Kjo platformë e tregtimit në internet ofron një aplikacion celular falas për përdoruesit që të kenë akses dhe përdorim lehtësisht. Tregtarët do të zbulojnë se veçoritë e ofruara si në platformën e internetit ashtu edhe në aplikacionin celular janë mjaft të ngjashme. Kjo mundëson një përvojë të qetë tregtimi nëpër pajisje të ndryshme, duke siguruar që tregtarët të kenë akses lehtësisht në të gjitha funksionalitetet e nevojshme, pavarësisht nëse përdorin desktopin apo pajisjen e tyre celulare.

Përdoruesit e aplikacionit celular për tregti kanë akses në një gamë të gjerë instrumentesh tregtare. Ata mund të shikojnë me lehtësi kuotat, grafikët dhe historinë e tyre të tregtimit në kohë reale. Kjo i fuqizon tregtarët me informacionin e nevojshëm për të marrë vendime të informuara në lëvizje. Mund ta menaxhoni me lehtësi llogarinë tuaj edhe përmes aplikacionit celular.

Për të përdorur aplikacionin Exnova:

 • Për të hyrë në aplikacionin celular Exnova, mund ta shkarkoni dhe instaloni lehtësisht në smartfonin ose tabletin tuaj. Thjesht shkoni në dyqanin e aplikacioneve të pajisjes tuaj, kërkoni për “Exnova” dhe klikoni në butonin shkarkim/instaloni. Aplikacioni më pas do të instalohet në pajisjen tuaj, duke ju lejuar të shijoni veçoritë dhe funksionalitetin e tij në lëvizje.
 • Për të hyrë në llogarinë tuaj tregtare Exnova, thjesht identifikohuni duke përdorur kredencialet tuaja. Nëse nuk keni ende një llogari, mos u shqetësoni! Mund ta krijoni lehtësisht një të tillë direkt përmes aplikacionit.
 • Financoni llogarinë tuaj.
 • Ju lutemi zgjidhni instrumentin specifik financiar që dëshironi të tregtoni në aplikacionin Exnova.
 • Për të marrë një vendim të informuar për tregtimin, mund të analizoni grafikun e dhënë dhe të përdorni treguesit teknikë dhe mjetet e disponueshme në aplikacionin celular. Këta tregues dhe mjete janë krijuar për t’ju ndihmuar në kuptimin e tendencave të tregut, identifikimin e pikave të mundshme të hyrjes ose daljes dhe vlerësimin e rrezikut. Duke përdorur këto burime, ju mund të përmirësoni procesin tuaj të vendimmarrjes dhe të rrisni shanset tuaja për sukses në tregti.
 • Kur bëhet fjalë për tregtimin, ju keni mundësinë të zgjidhni llojin e porosisë tuaj të preferuar. Kjo zgjedhje do të përcaktojë se si do të ekzekutohet tregtia juaj në treg. Është e rëndësishme të kuptoni llojet e ndryshme të porosive të disponueshme dhe të zgjidhni atë që përputhet më mirë me strategjinë dhe qëllimet tuaja tregtare.
 • Për t’u siguruar që porosia juaj e tregtimit të ekzekutohet me sukses, mund ta konfirmoni me lehtësi direkt përmes aplikacionit. Pasi të konfirmohet, mund të gjurmoni dhe monitoroni me lehtësi përparimin e porosisë tuaj në kohë reale.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Karakteristika të veçanta:

Exnova u ofron tregtarëve një sërë veçorish të veçanta që përmirësojnë përvojën e tyre tregtare. Le të hedhim një vështrim në disa oferta unike nga ky ndërmjetës.

Bisedat në komunitet

Exnova ofron një veçori të përshtatshme të bisedës në komunitet që u mundëson tregtarëve të lidhen me tregtarë të shumtë me të njëjtin mendim. Kjo veçori nxit ndërveprimin dhe bashkëpunimin, duke i lejuar tregtarët të ndajnë njohuri, strategji dhe njohuri për një përvojë më të plotë tregtare. Duke përdorur këtë platformë, përdoruesit kanë mundësinë të mësojnë nga tregtarët e suksesshëm që kanë një histori të provuar. Duke marrë pjesë në bisedat e komunitetit, tregtarët mund të përfshihen në diskutime dhe të kërkojnë këshilla nga individë me përvojë me njohuri të vlefshme.

Tregtimi i kriptomonedhave

Në Exnova, ju mund të angazhoheni në tregtimin e kriptomonedhave me një gamë të gjerë opsionesh të disponueshme . Jo vetëm që ata mbështesin kriptovalutat e njohura si Bitcoin, por ato ofrojnë edhe shumë monedha të tjera dixhitale për t’i eksploruar dhe investuar. Përveç veçorive të saj kryesore, kjo platformë u ofron tregtarëve lehtësinë e depozitimit dhe tërheqjes së fondeve në të dy kriptovalutat dhe në të cilat mund të investoni. monedhat tradicionale fiat.

Në Exnova, tregtarët kanë akses në një sërë mjetesh të fuqishme për tregtimin e kriptomonedhave. Platforma ofron mjete të avancuara grafiku dhe një sërë treguesish të analizës teknike. Këto veçori u mundësojnë tregtarëve të analizojnë në mënyrë efektive tendencat e tregut kur tregtojnë kriptomonedha në platformë.

Nëse jeni një tregtar i interesuar për tregtimin e kriptomonedhave, Exnova është një platformë popullore për t’u marrë parasysh. Ato ofrojnë përhapje konkurruese dhe tarifa të ulëta tregtare, të cilat mund të jenë tërheqëse për ata që kërkojnë opsione me kosto efektive. Ia vlen ta eksploroni nëse po kërkoni të investoni në këtë treg dinamik.

Ndjenja e tregut dhe sinjalet tregtare

Exnova ofron tregues të ndjenjës së tregut, të cilët janë mjete të vlefshme për tregtarët. Këta tregues i ndihmojnë individët të vlerësojnë ndjenjën e përgjithshme të tregut. Duke analizuar këta tregues, tregtarët mund të kenë një kuptim më të qartë të tendencave dhe dinamikës së tregut, duke çuar përfundimisht në vendime më të mira tregtare. Platforma ofron tregues të ndryshëm, duke përfshirë mjete si analiza e ndjenjave, analiza e vëllimit dhe analiza e librit të porosive. Këta tregues mund t’i ndihmojnë përdoruesit në marrjen e vendimeve të informuara duke ofruar njohuri dhe informacione të vlefshme për tendencat e tregut dhe vëllimet e shkëmbimeve.

Video tutoriale falas

Video mësime në Exnova

Faqja e internetit e ndërmjetësit përmban një koleksion video mësimesh falas që synojnë tregtarët e të gjitha niveleve. Këto mësime shërbejnë si një burim i vlefshëm për individët që kërkojnë të përmirësojnë aftësitë dhe njohuritë e tyre tregtare. Videot u ofrojnë tregtarëve njohuri të vlefshme dhe praktike që ata mund t’i zbatojnë menjëherë në strategjitë e tyre tregtare. Ato shërbejnë si një burim i dobishëm për tregtarët për të rritur aftësitë e tyre tregtare.

Për t’i mbajtur tregtarët të mirëinformuar dhe të përditësuar, ndërmjetësi shton vazhdimisht video të reja në bibliotekën e tij. Kjo siguron që tregtarët të kenë akses në informacionin dhe tendencat më të fundit në tregjet financiare gjithnjë në zhvillim.

Buletini javor

Exnova ka një buletin javor të vlefshëm për abonentët. Buletini përfshin njohuri të tregut, analiza dhe përditësime për t’i mbajtur tregtarët të informuar dhe të përditësuar me tendencat më të fundit. Ky burim ofron këshilla dhe teknika të vlefshme për tregtarët që kërkojnë të rrisin aftësitë e tyre tregtare dhe të optimizojnë përfitimin e tyre.

Si të depozitoni dhe tërhiqni para

Për të siguruar tregti të qetë dhe efikase në Exnova, është thelbësore që tregtarët të njihen me procedurat e depozitimit dhe tërheqjes të ofruara nga ndërmjetësi. Të qenit i aftë në këto procese do t’u mundësojë tregtarëve të menaxhojnë pa probleme fondet e tyre dhe të kenë një përvojë tregtare pa probleme. Tregtarët shpesh preferojnë të dy proceset për shkak të natyrës së tyre pa probleme, gjë që siguron funksionim të qetë dhe pa probleme.

Menyra pagese

Exnova ofron një sërë mënyrash pagese për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve. Disponueshmëria e këtyre opsioneve të pagesës mund të ndryshojë në varësi të vendit të banimit të klientit. Ka disa mënyra popullore pagese që tregtarët në Exnova përdorin për depozita dhe tërheqje. Disa nga opsionet kryesore përfshijnë:

 • Kartat e kreditit/debitit
 • Transfertat bankare
 • Kuletat elektronike (Skrill, Neteller dhe PayPal)
 • Kriptovalutat

Përveç opsioneve të përmendura, tregtarët kanë në dispozicion një sërë mënyrash alternative pagese. Këto përfshijnë Boleto, Pix, Advcash, Perfect Money dhe Webmoney. Pasi një tregtar ka zgjedhur një metodë depozitimi për financimin e llogarisë së tij tregtare Exnova, ai mund të vazhdojë të fillojë procesin e depozitimit.

Depozita në Exnova

Për të shtuar fonde në llogarinë tuaj, thjesht gjeni dhe klikoni në butonin e gjelbër “Depozitë”. Është e rëndësishme që tregtarët të plotësojnë kërkesat minimale të depozitave të Exnova kur financojnë llogaritë e tyre tregtare. Kërkesa minimale e depozitës e vendosur nga Exnova është 10 dollarë e përballueshme.

Tregtarët kanë mundësinë të financojnë llogarinë e tyre Exnova me vetëm 10 dollarë, duke i lejuar ata të fillojnë me udhëtimin e tyre tregtar. Ata mund të vendosin tregti me një vlerë minimale prej vetëm 1 $, duke siguruar fleksibilitet dhe akses për tregtarët e të gjitha niveleve.

Pasi tregtarët të kenë përfunduar procesin e regjistrimit, ata mund të ecin përpara me depozitimin e tyre fillestar.

 • Hyni në llogarinë tuaj Exnova.
 • Shkoni te seksioni “Depozita”.
 • Zgjidhni një nga mënyrat e disponueshme të depozitimit.
 • Ndiqni udhëzimet për të përfunduar procesin e depozitimit.
 • Pasi depozitimi juaj të jetë konfirmuar dhe përpunuar, fondet do të shtohen në llogarinë tuaj Exnova. Pasi të kreditohen fondet, do të mund të filloni tregtimin..

Tërheqja në Exnova

Për të tërhequr fondet tuaja nga platforma e tregtimit, thjesht klikoni në foton e profilit tuaj dhe zgjidhni opsionin “Tërheq fonde”. Është e rëndësishme të theksohet se procesi i tërheqjes është në thelb e kundërta e procesit të depozitimit.

 • Për të hyrë në seksionin “Tërheqja” e llogarisë tuaj Exnova, thjesht identifikohuni dhe klikoni në foton e profilit tuaj. Kjo do t’ju çojë në platformën ku mund të gjeni seksionin e dëshiruar.
 • Ju lutemi zgjidhni metodën që dëshironi të përdorni për të tërhequr fondet tuaja.
 • Për të përfunduar transaksionin tuaj, jepni shumën e kërkuar së bashku me llogarinë përkatëse ose informacionin e pagesës. Kjo do të sigurojë një proces të qetë dhe pa probleme.
 • Për të kërkuar një tërheqje nga Exnova, thjesht dorëzoni formularin e tërheqjes ose kërkesën përmes kanaleve përkatëse. Pasi të keni dorëzuar kërkesën tuaj, ajo do të përpunohet nga ekipi i Exnova. Ju lutemi vini re se kohët e përpunimit mund të ndryshojnë, kështu që është e rëndësishme të jeni të duruar ndërsa prisni që tërheqja juaj të përfundojë.
 • Pasi të përfundojë konfirmimi dhe përpunimi i tërheqjes së Exnova, tregtarët mund të presin që të marrin fondet e tyre në llogarinë e specifikuar.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Bonus Exnova, kuponë dhe promovime

Exnova, si një kompani brokerimi me opsione binare, ka potencialin të ofrojë një sërë bonusesh dhe promovimesh për klientët e saj. Është e rëndësishme të theksohet se këto bonuse mund të vijnë me kushte dhe kushte të caktuara që tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm. Në varësi të bonusit ose promovimit specifik që ofron Exnova, këto kushte mund të ndryshojnë. Përpara se të pranoni bonuse në platformën tregtare Exnova, është thelbësore që tregtarët të rishikojnë me kujdes kushtet e lidhura. Kjo do të sigurojë që ata të kuptojnë plotësisht kërkesat dhe kufizimet e mundshme të këtyre bonuseve.

Tarifa shtesë

Për të kuptuar më mirë strukturën e tarifave të tyre, unë sugjeroj të lexoni dokumentin e titulluar ‘Tarifat e Përgjithshme’. Ai përmban informacione të vlefshme që do t’ju ndihmojnë të kuptoni se si janë të strukturuara tarifat e tyre dhe çfarë të prisni. Përdorimi i këtij burimi do t’ju mundësojë të merrni vendime të informuara në lidhje me shërbimet dhe çmimet e tyre.

Tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm se ndërmjetësit mund të vendosin tarifa shtesë. Këtu janë disa nga tarifat kryesore që tregtarët mund të kenë nevojë t’i paguajnë Exnova:

Tarifat e tërheqjes

Exnova zbaton tarifa të ndryshme të tërheqjes bazuar në metodën e zgjedhur dhe llojin e monedhës. Vlen të përmendet se disa metoda mund të kenë tarifa më të larta në krahasim me të tjerat.

Le të marrim si shembull transfertat bankare. Kur krahasohen me kuletat elektronike ose tërheqjet e kartave të kreditit/debitit, transfertat bankare zakonisht përfshijnë tarifa më të larta.

Përveç kësaj, disa lloje llogarish mund të kualifikohen për tërheqje pa tarifa ose tarifa të reduktuara për tërheqje. Në mënyrë tipike, Exnova vendos një tarifë tërheqjeje ekuivalente me 2% të shumës së tërhequr.

Exnova vendos tarifat e tërheqjes që ndryshojnë në varësi të shumës që tërhiqet. Tarifat minimale dhe maksimale të tërheqjes përshkruhen si më poshtë.

Tarifat e pasivitetit

Exnova ngarkon një tarifë mujore të pasivitetit prej 10 eurosh. Tregtarët që përdorin monedha të ndryshme mund të duhet të paguajnë një shumë ekuivalente bazuar në kurset aktuale të këmbimit.

Tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për tarifën e pasivitetit, e cila ngarkohet në llogaritë kur nuk janë kryer transaksione apo tregtime për një periudhë të vazhdueshme prej 90 ditësh. Për të shmangur këtë tarifë, tregtarët duhet të sigurojnë që të bëjnë të paktën një tregti brenda çdo periudhe 90-ditore.

Tarifat e shkëmbimit

Tregtarët që përdorin Exnova duhet të jenë të vetëdijshëm se platforma vendos tarifa shkëmbimi për mbajtjen e pozicioneve brenda natës. Gama e tarifave zakonisht fillon nga 0.01% dhe mund të shkojë deri në 0.5%. Është e rëndësishme të theksohet se shuma specifike e tarifës mund të ndryshojë në bazë të vlerës së tregtisë suaj.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Mbështetje dhe Edukim

Exnova ofron një shumëllojshmëri burimesh mbështetëse dhe arsimore për t’ju ndihmuar. Këtu janë disa nga ato të shquara të ofruara nga Exnova:

 • Mbështetja e klientit : Exnova ofron mbështetje për klientët përmes kanaleve të ndryshme për të siguruar një përvojë të qetë dhe të arritshme për klientët e tyre. Kjo përfshin opsione të tilla si biseda e drejtpërdrejtë dhe mbështetja telefonike, duke i lejuar klientët të zgjedhin metodën më të përshtatshme të komunikimit bazuar në preferencën e tyre ose urgjencën e çështjes. Ndërmjetësi ofron një shërbim gjithëpërfshirës të mbështetjes me email për tregtarët. Kjo do të thotë që tregtarët mund të kontaktojnë ekipin mbështetës në çdo kohë, ditë apo natë, për ndihmë me çështje të lidhura me llogarinë, vështirësi teknike ose pyetje rreth tregtimit.
 • Udhëzues tregtimi: Exnova ofron një përzgjedhje të larmishme të udhëzuesve tregtarë që kujdesen për subjekte të ndryshme. Tregtarët kanë qasje në strategji tregtare me cilësi të lartë dhe njohuri të vlefshme mbi psikologjinë e menaxhimit të rrezikut. Këto burime janë krijuar për të mbështetur tregtarët në rritjen e aftësive dhe njohurive të tyre tregtare.
 • Webinarët : Exnova shpesh organizon webinare që gërmojnë në tema të ndryshme të lidhura me tregtinë. Këto webinarë u ofrojnë tregtarëve njohuri të vlefshme për analizën e tregut, strategjitë e tregtimit dhe teknikat efektive të menaxhimit të rrezikut. Pjesëmarrja në këto seanca mund të përfitojë shumë tregtarët në rritjen e njohurive dhe aftësive të tyre në fushën e tregtimit. Këto webinarë udhëhiqen nga tregtarë me përvojë, të cilët kanë njohuri dhe ekspertizë të pasur në fushën e tyre. Duke marrë pjesë në këto sesione, pjesëmarrësit mund të përfitojnë nga njohuritë dhe strategjitë e përbashkëta nga këta profesionistë, të cilat mund të përmirësojnë shumë të kuptuarit dhe aftësitë e tyre në tregti.
 • Sinjalet e tregtimit : Përveç shërbimeve të tyre të ndërmjetësimit, ky ndërmjetës gjithashtu ofron sinjale tregtare që përfshijnë analiza dhe rekomandime gjithëpërfshirëse. Këto sinjale gjenerohen duke përdorur një kombinim të metodave të analizës teknike dhe themelore, duke u dhënë tregtarëve njohuri të vlefshme për tendencat e tregut dhe mundësitë e mundshme të tregtimit.
 • Kalendari ekonomik: Përveç kësaj, platforma ofron një veçori të kalendarit ekonomik i cili është shumë i dobishëm për tregtarët. Ky kalendar paraqet ngjarje dhe tregues të rëndësishëm ekonomikë që kanë potencial të ndikojnë në treg. Tregtarët mund ta përdorin këtë informacion për të marrë vendime të informuara dhe për të qëndruar proaktivë në strategjitë e tyre tregtare.

Vendet e kufizuara:

Exnova është një ndërmjetës ndërkombëtar që ofron shërbime tregtare për përdoruesit në mbarë botën. Sidoqoftë, ka kufizime të caktuara se kush mund të tregtojë në platformën e tyre. Fatkeqësisht, individët nga këto juridiksione nuk lejohen të bëjnë tregti me Exnova:

Lista e vendeve të kufizuara: TË GJITHA vendet e ZEE-së, Afganistan, Shqipëri, Samoa Amerikane, Australi, Kanada, Ishujt Cocos, Komore, Republika Demokratike e Kongos, Gjibraltar, Grenada, Guadeloupe, Guernsey, Guernsey, Iran, Isle of Man, Izrael, Japoni, Xhersi , Kosova, Martinique, Mayotte, Melilla, Montserrat, Norfolk Island, Koreja e Veriut, Ishujt Mariana Veriore, Palestina, Ishujt Pitcairn, Porto Riko, Réunion, Rusia, Saint Barthélemy, Saint Helena dhe Tristan da Cunha, Shën Vincenti dhe Grenadinet, Sudani i Jugut, Shën Helena, Siria, Ishujt Turks dhe Kaikos, Ukraina, SHBA dhe Vatikani.

konkluzioni

Exnova, si një platformë tregtare, konsiderohet një opsion i sigurt për tregtarët që i japin përparësi besueshmërisë. Ndërmjetësi merr disa masa paraprake për të mbrojtur fondet dhe të dhënat e klientit, duke siguruar një mjedis të sigurt tregtimi. Tregtarët që zgjedhin Exnova mund të gëzojnë përfitime të shumta. Këto përfshijnë përhapje të ulëta konkurruese, opsione bujare të levave dhe një përzgjedhje të larmishme të aktiveve të tregtueshme. Ndërsa ndërmjetësi Exnova ka avantazhet e tij, është e rëndësishme të merren parasysh edhe disa të meta. Një kufizim është disponueshmëria e burimeve arsimore, të cilat mund të jenë të kufizuara në krahasim me platformat e tjera. Për më tepër, ka tarifa të tërheqjes që lidhen me metoda të caktuara, të cilat potencialisht mund të ndikojnë në përfitimin tuaj të përgjithshëm.

Exnova është një platformë shumë e vlerësuar e tregtimit në internet që ofron një gamë të gjerë instrumentesh financiare për tregtarët. Tregtarët mund të sigurohen se nuk ka mashtrime kur përdorin këtë platformë. Ai ofron një sërë llojesh llogarish, secila me grupin e vet të veçorive dhe kushteve të tregtimit. Për më tepër, janë të disponueshme platforma të shumta tregtare, të gjitha të pajisura me mjete të avancuara të hartimit dhe analizës për të rritur aftësitë tregtare.

(Paralajmërim i përgjithshëm i rrezikut: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)