Rishikimi Binarium

Vlerësimi: 4.0 out of 5.0 stars

 • Llogari demo falas: Po
 • Pagesa: Deri në 91%
 • Bonus: Deri në 100%
 • Asetet: 78 Forex, Mallra, Aksione, Cryptos

Nëse po kërkoni të përcaktoni besueshmërinë e Binarium si një ndërmjetës i opsioneve binare, unë kam kryer një test gjithëpërfshirës pasi kam pasur shumë përvojë në tregjet financiare. Bazuar në gjetjet e mia, unë do t’ju jap komente të hollësishme për t’ju ndihmuar të merrni një vendim të informuar. Në këtë përmbledhje, mund të fitoni një kuptim më të thellë të funksioneve, ofertave dhe opsioneve të tërheqjes së ndërmjetësit. Për më tepër, ne do t’ju ofrojmë një udhëzues hap pas hapi për t’ju ndihmuar të mësoni se si të tregtoni në këtë platformë në mënyrë efektive.

Përmbledhje e shpejtë e Binarium:

Ndërmjetësi Binarium
📅 Themeluar 2012
⚖️ Rregullore Nuk është e rregulluar
💻 Demo po
💳 Depozita minimale 10 dollarë
📈 Tregti minimale $1
📊 Asetet 78 Forex, Stoqet, Kriptovalutat, Mallrat, Indeksi
💰 Kthim nga investimi Deri në 91%
🎁 Bonus deri ne 100%
💵 Metodat e depozitimit Kripto, portofolin elektronik, transfertë bankare, karta krediti, karta debiti
🏧 Mënyrat e tërheqjes Kripto, portofolin elektronik, transfertë bankare, karta krediti, karta debiti
📍Selia Zyra 02, 9 Kappadokias, Dasoupolis, 2028, Nicosia, Qipro
💹 Llojet e tregtisë Lartë / ulët, Turbo
💻 Platforma Tregtare Ueb, iOS, Android
🌎 Gjuha Anglisht, Rusisht, Ukrainisht, Spanjisht, Portugez, Turqisht, Thai, Vietnamisht, Indonezisht, Kazakisht, Arabisht, Hindi
👨‍💻 Tregti Sociale Nr
🕌 llogari islame Nr
⭐ Vlerësimi 4/5

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Çfarë është Binarium?

Binarium është një ndërmjetës i mirë-formuar i Opsioneve Binare që ka funksionuar që nga viti 2012. Me ndihmën e një platforme të vetme, ju mund të angazhoheni lehtësisht në aktivitete tregtare nëpër tregje të ndryshme financiare, të tilla si forex, kriptomonedha dhe mallra. Kjo eliminon nevojën për platforma të shumta dhe ju ofron një përvojë të thjeshtë tregtare. Kompania ka selinë në Suite 305, Griffin Corporate Centre, PO Box 1510, Beachmont, Kingstown, St. Vincent and the Grenadines. Kompania ka krijuar zyra në vende të ndryshme, duke përfshirë Qipron, Ukrainën dhe Letoninë. Kjo u lejon atyre të operojnë në rajone të ndryshme dhe të kujdesen për një gamë të ndryshme klientësh dhe tregjesh.

Firma e ndërmjetësimit mirëpret tregtarë nga vende të ndryshme anembanë globit. Ata kanë një bazë të larmishme klientësh që flasin gjuhë të ndryshme dhe kanë ndërtuar një ekip të madh mbështetës për të përmbushur nevojat e klientelës së tyre ndërkombëtare. Binarium ka prioritet sigurinë e fondeve të klientëve duke shfrytëzuar bankat evropiane për depozitim dhe tërheqje. Kjo siguron që proceset t’i përmbahen rregulloreve strikte bankare dhe siguron një shtresë të shtuar sigurie për transaksionet financiare të klientëve.

Fakte rreth Binarium:

 • Ndërmjetësi i opsioneve binare i krijuar që nga viti 2012
 • Tregtoni më shumë se 100 tregje të ndryshme
 • Ndërmjetësi ndërkombëtar i opsioneve binare
 • Bankat e BE-së për fondet e klientëve
 • Mbështetje në gjuhë të ndryshme

Të mirat dhe të këqijat e Binarium

Ndërsa Binarium mund të jetë një ndërmjetës me reputacion, është e rëndësishme të pranohet se asnjë ndërmjetës nuk është i përsosur. Për të fituar një kuptim gjithëpërfshirës të Binarium, është e nevojshme të shqyrtohen avantazhet dhe disavantazhet e tij. Duke vlerësuar pikat e forta dhe të dobëta të tij, individët mund të marrin vendime të informuara kur konsiderojnë Binarium si opsionin e tyre të preferuar të ndërmjetësimit.

Përparësitë:

 • Llogaria demo prej 10000 dollarësh e ringarkueshme
 • Bonus falas në depozitën e parë
 • Ekzekutim i shpejtë
 • Gama masive e opsioneve binare në monedhat Forex
 • Vetëm 10 dollarë depozitë minimale

Disavantazhet:

 • I parregulluar
 • Nuk ka tregti algoritmike
 • Vetëm opsionet binare në monedhat Forex dhe kriptovalutat

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Rregullorja e Binariumit

Kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një ndërmjetësi të opsioneve binare, rregulloret luajnë një rol vendimtar. Mbikëqyrja rregullatore siguron që ndërmjetësi të funksionojë në përputhje me rregullat dhe standardet e vendosura, duke ofruar një nivel besimi dhe sigurie për tregtarët. Është e rëndësishme të zgjidhni një ndërmjetës që rregullohet nga autoritete me reputacion për të mbrojtur investimet tuaja dhe për të siguruar praktika të drejta tregtare.

Një nga anët negative të Binarium është se i mungon rregullimi, gjë që mund të konsiderohet si një disavantazh i qartë. Pa rregullimin e duhur, mund të ketë rreziqe të mundshme dhe mungesë mbikëqyrjeje në operacionet dhe praktikat e kompanisë. Është e rëndësishme të merret parasysh ky aspekt përpara se të merrni ndonjë vendim ose investim me Binarium. Binarium dallohet midis ndërmjetësve të tjerë për shkak të reputacionit të tij të besueshëm. Në testin tonë, ne zbuluam se të gjitha depozitat dhe tërheqjet u trajtuan pa probleme, duke i lejuar përdoruesit të paratë me lehtësi fitimet e tyre pa asnjë problem.

Binarium është i njohur për masat e forta të sigurisë, duke e bërë atë një platformë të besueshme për shumë përdorues. Me enkriptimin SSL dhe protokollet e fuqishme të mbrojtjes së të dhënave në vend, Binarium siguron sigurinë dhe konfidencialitetin e informacionit të përdoruesit.

Asetet dhe Tregjet

Binarium ofron një përzgjedhje të gjerë të mbi 78 aseteve të ndryshme për tregtim në platformën e tyre. Ata vazhdimisht përpiqen të përmirësojnë dhe zgjerojnë ofertat e tyre, duke siguruar një përvojë më të mirë tregtare për përdoruesit e tyre. Tregtimi i opsioneve binare ofron fleksibilitet për sa i përket afateve kohore. Tregtarët kanë mundësinë të angazhohen në tregti afatshkurtra ose afatgjata bazuar në preferencat e tyre dhe qëllimet e investimit. Për më tepër, opsionet binare u lejojnë individëve të spekulojnë si në tregjet në rritje ashtu edhe në rënie, duke ofruar mundësi për fitim pavarësisht nga drejtimi i tregut. Platforma ofron një shumëllojshmëri të gjerë të kohërave të skadimit për tregtim. Ju keni mundësinë të tregtoni deri në 60 sekonda ose të zgjidhni kohë më të gjata skadimi, si p.sh. 1 muaj ose më shumë. Ky fleksibilitet ju lejon të përshtatni tregtitë tuaja sipas preferencave tuaja dhe strategjisë së tregtimit.

Opsionet binare, një lloj instrumenti financiar, mund të klasifikohen në dy kategori: “Turbo” dhe “Binary”. Opsionet Turbo i referohen tregtimeve afatshkurtra, ndërsa opsionet binare lidhen me tregtitë afatgjata. Me këtë platformë, ju keni fleksibilitetin për të filluar tregtimin me vetëm 1 dollarë , duke e bërë atë të aksesueshme për të gjithë. Depozita minimale e kërkuar është vetëm 10 dollarë , duke ju lejuar të investoni çdo shumë që i përshtatet buxhetit dhe preferencave tuaja. Kur bëhet fjalë për këtë çështje, është e rëndësishme të theksohet se nuk ka ndonjë rregull të ngurtë në fuqi. Megjithatë, vlen të përmendet se kthimi tipik i investimit për shumicën e tregjeve varion nga 80% në 91%. Kjo statistikë tregon përfitimin dhe suksesin e mundshëm që mund të arrihet në industri të ndryshme.

Kushtet për tregtarët:

 • Tregtoni forex, kriptovaluta dhe mallra
 • Tregtoni opsione binare afatshkurtra dhe afatgjata
 • Filloni tregtimin me vetëm 1$
 • Depozita minimale është 10 dollarë
 • Kthimi nga investimi është midis 80 – 90%

Platforma e tregtimit:

Në tekstin vijues, unë do t’ju ofroj një përmbledhje gjithëpërfshirëse të platformës tregtare të njohur si Binarium. Kjo platformë tregtare është krijuar për të qenë e aksesueshme në çdo pajisje, duke ju dhënë lehtësinë për të tregtuar edhe nga telefoni juaj celular. Pas inspektimit fillestar, softueri duket të jetë i drejtpërdrejtë dhe miqësor për përdoruesit. Në imazhin më poshtë, mund të shihni një pamje të drejtpërdrejtë të platformës në veprim me një tregues stokastik dhe një tabelë qiri japoneze.

Pamja e ekranit të platformës tregtare Binarium

Platforma e tregtimit Binarium është minimaliste dhe e sofistikuar dhe do t’i përshtatet shumicës së tregtarëve të opsioneve binare. Në këtë platformë, ju mund të shtoni grafikët në shkallët tuaja të preferuara kohore si dhe të përdorni treguesit më të përdorur në tregti. Disa platforma tregtare ofrojnë më shumë opsione sesa Binarium, por kjo platformë përfshin shumicën e mjeteve dhe treguesve më të dobishëm të grafikut.

Mjetet dhe treguesit e grafikut

Për të kryer një analizë teknike gjithëpërfshirëse, tregtarët shpesh përdorin lloje të ndryshme grafiku dhe tregues. Në seksionin e ardhshëm, unë do të demonstroj se si kjo platformë mund të lehtësojë në mënyrë efektive analizën e saktë të të dhënave dhe të ndihmojë në marrjen e vendimeve të informuara tregtare.

Në këndin e poshtëm të majtë të ekranit, do të gjeni një meny që ju lejon të personalizoni grafikun sipas preferencës tuaj. Kjo meny ofron mbi 4 lloje të ndryshme grafikësh nga të cilët mund të zgjidhni. Kur bëhet fjalë për vizualizimin e të dhënave, ju keni opsione të shumta: linja, shandanë dhe grafikët me shirita. Secili prej këtyre llojeve të grafikëve ka avantazhet e veta dhe mund të personalizohet për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Pavarësisht nëse dëshironi të tregoni tendencat ose të nënvizoni pika të veçanta të të dhënave, ju keni fleksibilitetin për të rregulluar dukshmërinë sipas nevojës. Përveç kësaj, platforma e grafikut ofron mbi 16 tregues dhe një sërë mjetesh vizatimi teknik. Tregtarët gjithashtu kanë fleksibilitetin për të personalizuar mjetet e tyre me vetëm disa klikime të thjeshta, duke lejuar një përvojë të personalizuar tregtare. Unë besoj se Binarium u ofron tregtarëve një gamë të mjaftueshme mjetesh për të ekzekutuar në mënyrë efektive tregtitë e tyre.

Brenda menysë së sipërme të platformës, ju keni mundësinë të kaloni lehtësisht midis tregjeve të ndryshme dhe të shikoni grafikët. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme pasi mundëson hartimin e shumëfishtë, duke ju lejuar të tregtoni në mënyrë aktive dhe të monitoroni tregje të shumta në të njëjtën kohë. Kjo e veçon atë nga platformat e tjera që mund të mos ofrojnë një fleksibilitet të tillë.

Ekzekutimi i Urdhrave

Për tregtarët në tregun e opsioneve binare, arritja e ekzekutimit optimal është thelbësore. Kjo është veçanërisht e vërtetë për tregjet afatshkurtra të opsioneve binare, ku pika e hyrjes së tregtisë tuaj luan një rol kryesor në përcaktimin e suksesit tuaj. Bazuar në përvojën time personale, unë kam testuar gjerësisht ekzekutimin e platformës tregtare dhe mund të them me besim se është një nga më të shpejtat që kam hasur ndonjëherë. Hyrja në treg me Binarium nuk duhet të paraqesë ndonjë problem. Kjo platformë tregtare ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një sërë mjetesh për të ndihmuar tregtarët të marrin vendime të informuara. Me Binarium, ju mund të hyni në tregje të ndryshme dhe potencialisht të përfitoni nga mundësitë fitimprurëse.

Hartimi i personalizueshëm:

 • Lloje të ndryshme grafiku
 • Më shumë se 50 tregues të ndryshëm
 • Mjetet e vizatimit dhe analizës
 • Personalizojeni analizën tuaj
 • Multi-Carting

Si të tregtoni me Binarium?

Tregtimi i opsioneve binare ndjek një koncept të drejtpërdrejtë. Tregtarëve u kërkohet të parashikojnë drejtimin e ardhshëm të lëvizjes së një aktivi, nëse ai do të rritet apo do të bjerë në vlerë. Termi “Opsione Binar” i referohet një lloji investimi financiar që përfshin vetëm dy rezultate të mundshme. Ky emër rrjedh nga fakti se ekzistojnë ekskluzivisht dy zgjedhje në dispozicion brenda kësaj metode investimi. Kur tregtoni, është e rëndësishme të kuptoni se ka dy rezultate të mundshme: fitimi ose humbja. Rezultati varet nëse çmimi është më i lartë apo më i ulët se pika juaj e hyrjes në fund të kohës së skadimit.

Si të tregtoni:

 1. Bëni një parashikim për lëvizjen e tregut (duke përdorur analiza dhe më shumë)
 2. Zgjidhni një kohë skadimi kur Opsioni Binar do të përfundojë
 3. Investoni çdo shumë (duke filluar nga $1)
 4. Investoni në tregjet në rritje ose në rënie me një klikim (bleni ose shisni)
 5. Merrni një kthim të lartë nga investimi ose humbni shumën tuaj të investimit

Maska për porosi binarium

Tregtimi në tregjet financiare me opsione binare shpesh konsiderohet të jetë i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. Ky lloj tregtimi ofron vetëm tre opsione për tregtarët që të zgjedhin, duke e bërë procesin e vendimmarrjes relativisht më të lehtë në krahasim me format e tjera të tregtimit.

 1. Koha e skadimit
 2. Shuma e investimit
 3. Bleni ose shisni tregjet

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë, platforma është aty për ju gjatë gjithë kohës me mbështetjen e saj 24/7. Për më tepër, ato ofrojnë burime të dobishme si mësime video dhe një seksion gjithëpërfshirës FAQ të krijuar posaçërisht për të ndihmuar fillestarët. Për të siguruar përdorimin e duhur të këtij produkti financiar, rekomandohet të fitoni disa praktikë. Fillestarët këshillohen të fillojnë me llogarinë demo falas të Binarium për një kuptim dhe njohje më të mirë me produktin. Kjo do t’i ndihmojë përdoruesit të lundrojnë në platformë me besim përpara se të kalojnë në tregti reale.

Llogaria demo binarium

Një Llogari Demo është një lloj llogarie që lejon përdoruesit të simulojnë aktivitetet tregtare dhe investuese duke përdorur para virtuale. Ai ofron një mundësi për të praktikuar përdorimin e platformës tregtare pa ndonjë rrezik financiar pasi nuk përfshihen para të vërteta. Llogaria Demo është krijuar për të simuluar përvojën e tregtimit me para të vërteta. Ai i lejon përdoruesit të praktikojnë strategjitë e tyre tregtare dhe të familjarizohen me platformën pa ndonjë rrezik financiar.

Binarium ju jep mundësinë të eksploroni platformën e tyre dhe të përmirësoni strategjitë tuaja tregtare pa asnjë rrezik duke ofruar një Llogari Demo 10,000 dollarë falas. Kjo i lejon tregtarët të testojnë platformën dhe të fitojnë përvojë të vlefshme përpara se të investojnë para të vërteta. Një përfitim shtesë i përdorimit të një llogarie praktike është mundësia për të eksploruar tregje të reja dhe për të filluar tregtimin në to. Kjo veçori është veçanërisht e dobishme për fillestarët që sapo kanë filluar në tregtimin e opsioneve binare. Është e rëndësishme që ndërmjetësit e opsioneve binare, si Binarium, të ofrojnë këtë zgjidhje për të siguruar që përdoruesit e tyre të kenë mundësinë të mësojnë dhe të familjarizohen me tregje të ndryshme përpara se të rrezikojnë fondet reale.

 • Një llogari demo falas dhe e pakufizuar është në dispozicion për përdoruesit që ta provojnë dhe eksplorojnë. Kjo ju lejon të testoni veçoritë dhe aftësitë e produktit pa asnjë kufizim ose kufizim.
 • Rimbushni llogarinë tuaj pa mundim vetëm me një klik të vetëm .

Llojet e llogarive binarium

Binarium ofron një shumëllojshmëri të llojeve të llogarive tregtare. Këtu është një përmbledhje e shpejtë e llojeve të ndryshme të llogarive të disponueshme në Binarium, si dhe parakushtet për hapjen e këtyre llojeve të llogarive tregtare.

Llojet e llogarive binarium Filloni llogarinë Llogari standarde Llogaria e biznesit Llogari premium Llogaria VIP
Shuma e depozitës 5 deri në 99,99 dollarë 100 deri në 499,99 $ 500 deri në 1 999,99 $ 2 000 deri në 4 999,99 $ 5000 dollarë
Aktivet e tregtimit 46 53 61 73 78
tregtimi * 0% 5% si bonus
10% si bonus
12.5% si bonus 15% fonde reale
Kufiri i tërheqjes, në ditë / në javë 50 $ / 100 $
200 $ / 500 $ 500 $ / 2 000 $ 1 500 $ / 4 000 $ 15 000 $ / 100 000 $
Kufiri për kërkesë tërheqjeje 25 dollarë 50 dollarë 100 $ 250 dollarë Pa kufi
Përpunimi i kërkesës për tërheqje Deri në 5 ditë pune Deri në 3 ditë pune Deri në 2 ditë pune Deri në 1 ditë pune
Deri në 1 ditë pune
Lloji i dhomës së tregtimit Dhoma tregtare Dhoma tregtare Dhoma tregtare
Biznesi
Dhoma tregtare
Biznesi
Dhoma tregtare
Biznes, VIP
Tregtime të hapura njëkohësisht 100 $ 250 dollarë 1000 $ 2500 dollarë Pa kufi

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Filloni llogarinë:

Le të shqyrtojmë detajet e rëndësishme në lidhje me llogarinë fillestare. Kur bëni një depozitë, mund të filloni me një shumë që varion nga 5 dollarë në 99,99 dollarë. Lidhur me aktivet e tregtimit, ka 46 opsione të disponueshme nga të cilat mund të zgjidhni. Për tërheqjet, ekzistojnë kufizime të caktuara. Mund të tërhiqni deri në 50 dollarë në ditë ose deri në 100 dollarë në javë. Për më tepër, çdo kërkesë për tërheqje ka një kufi prej 25 dollarësh. Ju lutemi vini re se kërkesat për tërheqje mund të zgjasin deri në 5 ditë pune për t’u përpunuar. Sa i përket dhomës së tregtimit Binarium, ju nuk keni akses në këtë veçori me “Llogarinë Fillimi”, së fundi, ju keni mundësinë të keni deri në 100 dollarë në tregti të hapura të njëkohshme.

Llogari standarde

Llogaria Binarium Standard ofron një sërë veçorish dhe përfitimesh për tregtarët. Për të hapur një llogari, kërkohet një shumë minimale depozite prej 100 deri në 499,99 dollarë. Si bonus, tregtarët mund të gëzojnë një këmbim prej 5%. Me këtë llogari, ju do të keni akses në 53 asete tregtare, duke ju ofruar opsione të ndryshme për tregtim. Kur bëhet fjalë për tërheqjet, ekzistojnë kufizime të caktuara. Kufiri i tërheqjes është vendosur në 200 dollarë në ditë dhe 500 dollarë në javë. Për më tepër, çdo kërkesë për tërheqje ka një kufi prej 50 dollarësh. Është e rëndësishme të kihet parasysh se koha e përpunimit të kërkesave për tërheqje është tre ditë pune. Fatkeqësisht, nuk ka asnjë informacion të disponueshëm në lidhje me veçoritë ose funksionalitetet specifike të dhomës së tregtimit. Së fundi, me llogarinë Binarium Standard, tregtarët mund të kenë deri në 250 dollarë tregti të hapura njëkohësisht në çdo kohë të caktuar.

Llogaria e Biznesit

Binarium ofron një mundësi llogarie biznesi për tregtarët. Për të hapur këtë lloj llogarie tregtare, shuma minimale e depozitës varion nga 500 dollarë në 1,999,99 dollarë. Si bonus, tregtarët marrin një kthim këmbimi prej 10%. Platforma e tregtimit ofron akses në 61 asete të ndryshme për tregtim. Për sa i përket tërheqjeve, ekzistojnë kufizime të caktuara. Tregtarët mund të tërheqin deri në 500 dollarë në ditë dhe deri në 2,000 dollarë në javë. Për më tepër, ekziston një kufi prej 100 dollarësh për kërkesë tërheqjeje. Koha e përpunimit për kërkesat për tërheqje është zakonisht deri në 2 ditë pune. Brenda dhomës së tregtimit Binarium, tregtarët kanë aftësinë të hapin disa tregti në të njëjtën kohë me një vlerë totale deri në 1000 dollarë.

Llogaria Premium

Binarium ofron një opsion llogarie premium me përfitime të ndryshme. Për të hapur këtë llogari, ju duhet të depozitoni një shumë midis $2,000 dhe $4,999,99. Si bonus, ju do të merrni një kthim këmbimi prej 12.5%. Ekzistojnë 73 aktive tregtare të disponueshme nga të cilat mund të zgjidhni. Kur bëhet fjalë për tërheqjet, ekziston një kufi prej 1,500 dollarë në ditë dhe 4,000 dollarë në javë. Për më tepër, çdo kërkesë për tërheqje ka një kufi maksimal prej $250. Kërkesat për tërheqje trajtohen brenda një dite pune. Ky lloj llogarie ju jep akses në Sallën e Tregtisë së Biznesit dhe lejon hapjen e njëkohshme të tregtimeve deri në 2500 dollarë në vlerë.

Llogaria VIP

Me llogarinë VIP të Binarium, ju keni mundësinë të depozitoni 5,000 dollarë dhe të shijoni një rikthim prej 15% në fonde reale. Kjo llogari ekskluzive ju jep akses në 78 asete tregtare. Kur bëhet fjalë për tërheqjet, ju keni një kufi ditor prej 15,000 dollarë dhe një kufi javor prej 100,000 dollarësh. Megjithatë, nuk ka asnjë kufizim në shumën për kërkesë tërheqjeje. Jini të sigurt se kërkesat për tërheqje përpunohen brenda një dite pune. Për më tepër, si një anëtar VIP, ju keni akses në Sallën e Tregtisë së Biznesit dhe mund të shijoni tregtimin pa kufizime në numrin e tregtimeve të hapura njëkohësisht.

Regjistrohu në Binarium

Hapja e një llogarie me Binarium është një proces i thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të jepni adresën tuaj të emailit dhe të krijoni një fjalëkalim të sigurt. Pasi ta bëni këtë, do të keni akses në platformën e tyre tregtare miqësore për përdoruesit. Për të hyrë në të gjitha veçoritë dhe funksionalitetet e ndërmjetësit, është e nevojshme që përdoruesit të japin emrin e tyre të plotë dhe emailin dhe një numër telefoni. Sidoqoftë, në Binarium, ekziston një përjashtim ku përdoruesit mund të tregtojnë pa iu nënshtruar një procesi verifikimi.

 1. Krijimi i një llogarie është i shpejtë dhe i lehtë, duke marrë më pak se një minutë për të përfunduar.
 2. Ju keni dy opsione kur bëhet fjalë për përdorimin e platformës Binarium: Mund të depozitoni para të vërteta ose të përdorni llogarinë demo falas. Depozitimi i parave reale ju lejon të përjetoni plotësisht përfitimet dhe veçoritë e platformës sonë, ndërkohë që llogaria demo falas ofron një mjedis pa rrezik për të praktikuar dhe njohur shërbimet tona.
 3. Filloni tregtimin

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Depozitim dhe tërheqje

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes së Binarium
Mënyrat e pagesës së depozitimit dhe tërheqjes së Binarium

Depozitë

Kur bëhet fjalë për tregtimin në platformë, Binarium e bën shumë të lehtë depozitimin e parave. Ato ofrojnë një përzgjedhje të gjerë të mënyrave të pagesës si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet , duke ju dhënë fleksibilitet dhe komoditet në menaxhimin e fondeve tuaja. Metodat e disponueshme të depozitimit mund të ndryshojnë në varësi të vendit tuaj. Opsionet e zakonshme përfshijnë Kartat e Kreditit (Visa, Mastercard), Neteller, Qiwi, Yandex-money, Webmoney, China UnionPay, transferta bankare, kriptomonedha dhe të tjera të ndryshme. Është e këshillueshme që të kontrolloni me vendndodhjen tuaj specifike për të përcaktuar se cilat metoda mbështeten.

Për të filluar, gjithçka që ju nevojitet është një depozitë minimale prej $10. Jini të sigurt se nuk ka tarifa të fshehura të përfshira në transaksionet tuaja. Përveç kësaj, depozita fillestare është plotësisht pa pagesë.

Tërheqja

Kur bëhet fjalë për tërheqjet, procesi i përdorur është i njëjtë si për depozitat. Vlen të përmendet se Binarium nuk ngarkon asnjë tarifë për tërheqjet . Megjithatë, mund të ketë raste kur ofruesi juaj i pagesës vendos një tarifë. Në platformën tregtare Binarium, kompania siguron një proces transparent ku mund të vëzhgoni lehtësisht se pagesat bëhen brenda 24 orëve. Ju lutemi, kini parasysh se në disa raste, përpunimi i pagesës mund të zgjasë më shumë se afati i zakonshëm kohor tre-ditor. Kjo vonesë mund të ndodhë për shkak të ditëve jopune si fundjava apo festat publike. Është e rëndësishme ta mbani parasysh këtë kur prisni një pagesë ose kur bëni marrëveshje financiare.

 • Depozitat dhe tërheqjet në Binarium janë plotësisht pa asnjë tarifë. Ju mund të shijoni komoditetin e menaxhimit të fondeve tuaja pa ndonjë kosto shtesë.
 • Me lehtësinë e metodave të pagesave elektronike, depozitat tani mund të bëhen menjëherë. Kjo do të thotë që ju nuk duhet të prisni ditë që fondet tuaja të bëhen të disponueshme.
 • Tërheqjet zakonisht zgjasin 1-3 ditë për t’u përpunuar, duke siguruar që të merrni paratë tuaja në kohën e duhur.

Bonuset dhe Promovimet

Bonusi i ofruar nga Binarium
Bonus binarium

Binarium u ofron tregtarëve një nxitje të madhe – ata ofrojnë një bonus falas për depozitën e parë në platformë. Për më tepër, ata kanë në dispozicion programe shtesë të veçanta bonusi, duke i shtuar më shumë vlerë përvojës së tregtimit. Bonusi që merrni lidhet drejtpërdrejt me shumën e depozitës suaj. Ajo ka potencialin të tejkalojë 100% të depozitës suaj fillestare, e cila është mjaft bujare. Megjithatë, ka disa kushte që duhet të plotësohen përpara se të tërhiqni këtë bonus. Për të përmbushur kërkesat për bonusin, është e nevojshme të arrihet një vëllim tregtimi që është 40 deri në 50 herë më shumë se shuma e bonusit.

Nëse merrni një bonus prej $100, kërkohet që të plotësoni një vëllim tregtimi që varion nga $4,000 në $5,000. Kjo do të thotë që do t’ju duhet të angazhoheni në tregti që arrijnë atë shumë. Në përvojën time, është e mundur që kjo të ndodhë mjaft shpejt. Ofrimi i bonuseve mund të jetë një strategji efektive për të përmirësuar llogarinë tuaj tregtare dhe potencialisht për të rritur fondet tuaja.

Ju kërkojmë të rishikoni termat dhe kushtet në lidhje me bonusin. Këto kushte shfaqen hapur në platformën e tregtimit, duke siguruar transparencë. Shuma e bonusit varet nga plotësimi i kërkesave specifike të përshkruara në këto kushte.

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)

Turne në Binarium

Binarium organizon turne falas dhe me pagesë për përdoruesit e tij.

Turnetë falas organizohen si ngjarje njëditore në baza javore, veçanërisht të hënën, të mërkurën dhe të premten. Këto turne u ofrojnë pjesëmarrësve mundësinë për të konkurruar pa asnjë tarifë hyrjeje ose kosto. Për të marrë pjesë, gjithçka që duhet të bëni është të përfundoni procesin e regjistrimit. Fondi i çmimeve është vendosur në 1500 dollarë dhe fituesit do të marrin çmimet e tyre në formën e një bonusi pa depozitë. Megjithatë, ju lutemi vini re se ky bonus do të kërkojë një përpunim përpara se të tërhiqet. Është e rëndësishme të theksohet se rregullat që lidhen me bonuset pa depozite zbatohen posaçërisht për paratë e çmimeve që merrni kur merrni pjesë dhe fitoni një turne falas.

Turnetë me pagesë janë një lloj turneu ku pjesëmarrësit duhet të paguajnë një tarifë të vogël, që zakonisht varion nga 5 deri në 15 dollarë, për të hyrë. Në këto turne, çmimet që u jepen fituesve jepen si para reale. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se fitimet zakonisht duhet të kalojnë një hap të përpunimit përpara se të mund të tërhiqen nga pjesëmarrësit. Në rast se nuk ka vëllim tregtimi në llogarinë reale, kompania ruan autoritetin për të mbajtur në burim pagesën e çmimit. Turnetë me pagesë në Binarium vijnë në kohëzgjatje të ndryshme, duke filluar nga ditore në mujore. Kohëzgjatja specifike për çdo turne është e përshkruar qartë në termat dhe kushtet e ofruara nga Binarium. Sigurohuni që t’i rishikoni këto kushte përpara se të merrni pjesë në ndonjë turne.

Binarium Tradeback

Tradeback është një formë kompensimi që synon të kompensojë pjesërisht humbjet e shkaktuara në një llogari reale tregtare gjatë javës së kaluar. Shërben si një mënyrë për të ofruar një lehtësim financiar për tregtarët që mund të kenë pësuar pengesa në aktivitetet e tyre tregtare. Për të marrë një kredi kthimi, është e rëndësishme të theksohet se ai zbatohet vetëm nëse aktiviteti juaj tregtar për javën ka rezultuar në një humbje të përgjithshme. Kjo do të thotë që numri i tregtimeve që përfunduan të jenë jofitimprurëse duhet të tejkalojë numrin e tregtimeve fitimprurëse të kryera nga llogaria juaj reale gjatë asaj jave të caktuar. Shuma dhe formati i Shkëmbimit, pavarësisht nëse është në formën e një bonusi ose fondesh reale, varet nga lloji i llogarisë suaj. Për informacion të detajuar mbi këtë, ju lutemi referojuni seksionit Llojet e llogarisë në faqen zyrtare të Binarium.

Kur kreditohet kthimi i tregtimit?

Shkëmbimi, nëse kualifikohet, kreditohet në llogarinë tuaj çdo të martë në orën 00:00 GMT+0.

Si mund ta tërheq kthimin tim nga Binarium?

Tërheqja e kthimeve të parave ndjek një procedurë të ngjashme me atë të tërheqjeve të rregullta të bonuseve. Në fakt, shpesh është edhe më e lehtë të tërhiqni Tradeback që është akumuluar në llogarinë e bonusit. Pasi të keni arritur një vëllim tregtimi prej x20, ose x40 në rast se dëshironi të merrni një bonus, do të mund të vazhdoni me veprimin e caktuar.

Mbajtësit e llogarive VIP gëzojnë një avantazh të veçantë kur bëhet fjalë për tërheqjen e Tradeback. Ndryshe nga përdoruesit e rregullt, ata marrin shumën e kthimit si fonde reale pa pasur nevojë për ndonjë përpunim. Kjo do të thotë që mbajtësit e llogarive VIP mund të tërheqin fondet e tyre menjëherë, duke u ofruar atyre fleksibilitet dhe komoditet më të madh.

Si llogaritet kthimi i këmbimit?

Llogaritja e Tradeback-ut bazohet në mënyrë specifike në humbjen e fondeve reale. Ai nuk merr parasysh asnjë humbje të shkaktuar me fondet e bonusit. Kur fondet e bonusit dhe ato reale përdoren për tregtim, është e rëndësishme të theksohet se vetëm fondet reale do të merren parasysh gjatë llogaritjes së humbjeve për qëllime të rikthimit.

Platforma përcakton Shkëmbimin duke përdorur një formulë specifike. Ai shumëzon humbjen nga java e kaluar me përqindjen e kthimit të tregtimit të caktuar për llojin e llogarisë. Vlen të përmendet se statuset më të larta të llogarisë korrespondojnë me përqindje më të larta pagese.

Supozoni se mbajtësi i llogarisë së Biznesit pësoi një humbje prej $ 1,000 gjatë javës së fundit me një normë zbritjeje prej 10%. Në këtë rast, kthimi i tregtimit do të llogaritet si më poshtë: 1000 dollarë shumëzuar me 10% është e barabartë me 100 dollarë.

Si të çaktivizoni Tradeback?

Për të çaktivizuar Tregtimin në llogarinë tuaj personale, thjesht lundroni te seksioni i opsioneve të tregtimit. Nga atje, do të mund të gjeni cilësimet e nevojshme për të çaktivizuar këtë veçori. Ju keni fleksibilitetin për të aktivizuar shërbimin sa herë që dëshironi. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se nëse tregtimi është i çaktivizuar gjatë një periudhe të caktuar, nuk do të kualifikoheni për asnjë pagesë kthimi gjatë asaj kohe .

Mbështetja e klientit

Kur merret parasysh një ndërmjetës i opsioneve binare, është thelbësore të merret parasysh mbështetja e tyre dhe shërbimi ndaj klientit për tregtarët. Një ndërmjetës i besueshëm duhet të ofrojë ndihmë të shkëlqyer dhe të jetë i përgjegjshëm ndaj çdo pyetjeje ose problemi që mund të hasni gjatë udhëtimit tuaj tregtar. Investimi në një ndërmjetës me mbështetje të fortë mund të ndihmojë për të siguruar një përvojë të qetë dhe për të rritur kënaqësinë tuaj të përgjithshme tregtare. Gjatë testimit tim, pata gjithashtu mundësinë të vlerësoja shërbimin e Binarium. Vlen të përmendet se Binarium u ofron klientëve një sërë opsionesh mbështetëse, duke përfshirë telefonin, emailin, botin e Telegramit dhe bisedën në internet. Ajo që është më mbresëlënëse është se ekipi i tyre mbështetës është në dispozicion 24 orë në ditë për të ndihmuar klientët sa herë që kanë nevojë për ndihmë. Tregtarët ndërkombëtarë kërkojnë komunikim në gjuhë të ndryshme. Për t’u kujdesur për këtë diversitet, faqet e internetit shpesh ofrojnë informacione kontakti që janë lehtësisht të arritshme për vizitorët. Kjo u mundëson tregtarëve të lidhen drejtpërdrejt me kompaninë dhe të adresojnë çdo pyetje ose shqetësim që mund të kenë.

Bazuar në përvojën time personale, gjeta se mbështetja e klientit ishte shumë efikase dhe e shpejtë. Unë pata mundësinë të testoja kohën e tyre të përgjigjes disa herë, dhe ata vazhdimisht iu përgjigjën pyetjeve me shpejtësi. Për më tepër, ata ishin të gatshëm për të ndihmuar me çdo problem të hasur gjatë përdorimit të platformës. Përveç veçorive të tjera të tyre të dobishme, Ata gjithashtu mund t’ju udhëheqin përmes përdorimit të platformës së tregtimit. Pas vlerësimit të kujdesshëm, duket se ekipi i mbështetjes së klientit ofron një nivel jashtëzakonisht të lartë mbështetjeje.

 • Telefoni, Chat, Email dhe Telegram Bot
 • Mbështetje 24/7 e disponueshme
 • Mbështetje e shpejtë dhe profesionale
 • Menaxherët e llogarive personale

Numri i telefonit të mbështetjes së klientit Binarium:

Informacioni i kontaktit për klientët rusishtfolës:

+ 7 (499) 703 35 81

Informacioni i kontaktit për klientët anglishtfolës:

+357(22)052784
+44(203)6957705

Mbështetja e klientit Email: support@binarium.com

Vendet e disponueshme

Binarium është një platformë tregtare që mirëpret tregtarë nga vende të ndryshme në mbarë botën. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ekzistojnë kufizime të caktuara për banorët e dy vendeve specifike. Ndërmjetësi ka kufizime të caktuara në pranimin e tregtarëve nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. Megjithatë, ato janë të hapura për tregtarët nga të gjitha vendet e tjera. Për më tepër, faqja e tyre e internetit është e disponueshme në 10 gjuhë të ndryshme për t’u kujdesur për një audiencë më të gjerë.

Binarium është i popullarizuar në:

 • Indi
 • Afrika e Jugut
 • Malajzia
 • Indonezia
 • Filipinet
 • Tajlandë
 • Kinë
 • Evropë
 • Dhe me shume

Binarium kundrejt agjentëve të tjerë

Binarium dallohet midis ndërmjetësve të tjerë binare për shkak të performancës së tij mbresëlënëse. Është vlerësuar me një rezultat solid prej 4 nga 5 pikë, që tregon besueshmërinë dhe efektivitetin e tij në industri. Një përfitim i ofruar është disponueshmëria e një bonusi falas për çdo depozitë të bërë. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se ndërmjetësi nuk është i rregulluar. Një aspekt tjetër për t’u marrë parasysh është se Binarium ofron një rendiment më të ulët, me kthime deri në 80%.

Binarium Pocket Option Quotex
Vlerësimi: 4/5 5/5 5/5
Rregullorja: I parregulluar IFMRRC Nuk është e rregulluar
Opsionet dixhitale: po po po
Kthimi: Deri në 80%+ Deri në 93%+ Deri në 98%+
Asetet: 100+ 100+ 300+
Mbështetje: 24/7 24/7 24/7
Përparësitë: Bonus falas për çdo depozitë! Ofron tregti 30 sekondash Ofron kthime më të mira për tregti
Disavantazhet: Rendiment më i ulët Depozita minimale më e lartë Aplikacioni i tregtimit nuk është i disponueshëm në iOS
Regjistrohu me Binarium Regjistrohu me opsionin Pocket Regjistrohu me Quotex

konkluzioni

Bazuar në përvojën time personale, mund t’ju siguroj se Binarum nuk është një mashtrim. Mora kohë për ta rishikuar duke përdorur veçorinë e Llogarisë Demo, e cila më lejoi të kuptoj se si funksionon pa përdorur para të vërteta. Për më tepër, unë gjithashtu e testova atë me një investim të vogël prej $ 100 për të parë performancën e tij në një skenar aktual tregtimi. Brokeri njihet për shpejtësinë e tij efikase, duke siguruar transaksione të shpejta si për depozitat ashtu edhe për tërheqjet. Përdoruesit mund të shijojnë një përvojë pa probleme me transaksionet e tyre financiare. Ndërsa përdorimi i Binarium ka avantazhe të qarta, është e rëndësishme të pranohet se mungesa e rregullimit mund të perceptohet si një disavantazh.

Kjo platformë rekomandohet shumë për fillestarët për shkak të ndërfaqes dhe thjeshtësisë së saj miqësore për përdoruesit. Është projektuar në një mënyrë që edhe ata me përvojë të kufizuar të mund të lundrojnë lehtësisht nëpër të. Një avantazh tjetër për fillestarët është opsioni për të filluar me një investim të vogël fillestar, duke i lejuar ata të testojnë ujërat pa rrezikuar shumë kapital. Unë u befasova këndshëm nga ekzekutimi tepër i shpejtë i ofruar nga ky ndërmjetës, veçanërisht kur krahasohet me të tjerët në treg. Një aspekt shtesë që vlen të përmendet është programi i bonusit. Duke marrë pjesë, ju keni mundësinë të merrni një bonus falas pa kufizime. Kjo mund të jetë një strategji e shkëlqyer për të rritur ndjeshëm llogarinë tuaj tregtare dhe për të maksimizuar fitimet tuaja të mundshme.

(paralajmërim rreziku: Kapitali juaj mund të jetë në rrezik)